Home Games Gaming News Το Jackbox Party Pack 8 έρχεται τον Οκτώβριο

Το Jackbox Party Pack 8 έρχεται τον Οκτώβριο

0

Καλά νέα για τους λάτρεις του Jackbox franchise – το 8ο μέρος του The Jackbox Party Pack πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.

Το The Jackbox Party Pack 8 θα έχει 5 νέα παιχνίδια – Job Job, Weapons Drawn, Drawful Animate, Τhe Wheel of Enormous Proportions και Poll Mine.

  • Job Job: Ένα παιχνίδι συνεντεύξεων όπου χρησιμοποιείς τις απαντήσεις των άλλων για να πάρεις τη δουλειά. Ποιος θα πίστευε ότι το να βρεις δουλειά μπορεί να είναι και ευχάριστο ΚΑΙ χαοτικό? (3-10 παίχτες)
  • Weapons Drawn: Το παιχνίδι όπου δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη. Μπορείς να κρύψεις τους φόνους σου όσο λύνεις άλλους? Ετοιμάσου να ‘δείξεις με το δάχτυλο’ διότι το έκαναν όλοι, εκτός από εσένα! (4-8 παίχτες)
  • Drawful Animate: Μία νέα εκδοχή του κλασικού Drawful προσθέτει animated gifs που μπορείς να δημιουργήσεις. (3-10 παίχτες)
  • The Wheel of Enormous Proportions: Το υπέρτατο παιχνίδι γνώσεων και τύχης. Όλοι δεν αγαπούν ένα παιχνίδι με έναν τεράστιο, λαμπερό και περιστρεφόμενο τροχό? (4-8 παίχτες)
  • Poll Mine: Το πρώτο ‘ένας προς έναν’ παιχνίδι του Jackbox! Παγιδευμένος σε ένα μαγικό ορυχείο, προσπάθησε να συλλέξεις σωστά τις απόψεις των συμπαιχτών σου από τη ψηφοφορία και δραπέτευσε. (2-10 παίχτες)

Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PC, PS5, PS4, Xbox Series S/X και Xbox One, με κάποιες ‘άλλες μεγάλες πλατφόρμες να ακολουθούν στο μέλλον’. Το The Jackbox Party Pack 8 θα υποστηρίζει κινητά, tablets και υπολογιστές ως controllers. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τον κωδικό του δωματίου στην συσκευή σας και είστε έτοιμοι.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version