Home Games Gaming News Το Rocksmith Plus θα αργήσει να κυκλοφορήσει

Το Rocksmith Plus θα αργήσει να κυκλοφορήσει

0

Οι developers του Rocksmith+ ήλπιζαν πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, κάτι που φαίνεται πως δε θα συμβεί. Ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθούν κάποια βασικά χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας το feedback από το closed beta που συνέβη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Ο βασικός παραγωγός Arthur von Nagel δεν χαρακτήρισε τα νέα ως ‘καθυστέρηση’, καθώς είπε πως η Ubisoft San Francisco “δεν όρισε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας γιατί θέλαμε να έχουμε την ευελιξία να δούμε το feedback και να προσαρμόσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας ανάλογα.”

Ο Von Nagel δεν ανέφερε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Το studio θα δουλεύει βλέποντας το feedback σε τέσσερις τομείς. Στη βιβλιοθήκη τραγουδιών, στα audio inputs και note detection, στην εξέλιξη και την εκπαίδευση και στο interface, στην αναζήτηση και την δυνατότητα εύρεσης υλικού.

Όσον αφορά την βιβλιοθήκη, “θέλουμε να προσφέρουμε πάνω από 5,000 τραγούδια” στην έναρξη, έγραψε ο Von Nagel. Το closed beta είχε επίτηδες κοντά στα 500 τραγούδια.

“Καταλαβαίνουμε πως αυτή η καθυστέρηση είναι απογοητευτική,” έγραψε ο Von Nagel. “Κάθε παίχτης του Rocksmith Plus αξίζει να βρει τη μουσική για την οποία νοιάζεται, να αισθανθεί μία εξέλιξη στο μουσικό όργανο και να είναι σίγουρος πως οι νότες που παίζει ακούγονται καθαρά και με ακρίβεια.”

Το Rocksmith Plus ανακοινώθηκε τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του E3 2021. Πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά σε PC και στη συνέχεια σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Μετά από αυτά, θα γίνει διαθέσιμο και σε συσκευές Android και iOS.

Θα δουλεύει με συνδρομή, με τη Ubisoft να προσφέρει τις επιλογές των $14.99, $39.99 και $99.99 για ένα μήνα, τρεις μήνες και ένα χρόνο αντίστοιχα.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version