Home Movies Movie News There’s Someone Inside your House: Trailer για το νέο slasher του Netflix

There’s Someone Inside your House: Trailer για το νέο slasher του Netflix

0

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε trailer για το νέο slasher There’s Someone Inside your House που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, υπάρχει ένας μανιακός δολοφόνος που σκοτώνει τα θύματα του φορώντας μάσκες των προσώπων τους, με σκοπό να αποκαλύψει ποιοι πραγματικά είναι…

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο bestseller της Stephanie Perkins και ο Henry Gayden (Shazam!, Earth to Echo) έχει γράψει το σενάριο, ενώ ο Patrick Brice (Creep, Creep 2, Corporate Animals) είναι ο σκηνοθέτης.

Η επίσημη περίληψη είναι η εξης:

“Μία τελειόφοιτη μαθήτρια (Sydney Park) και οι συμμαθητές της στο νέο της σχολείο έχουν γίνει στόχοι ενός μασκοφόρου δολοφόνου που έχει σκοπό να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά τους μυστικά.”

Στο cast της ταινίας βρίσκονται οι Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, Burkely Duffield, Sarah Dugdale, William MacDonald, Andrew Dunbar και Markian Tarasuik.

Παραγωγοί είναι οι James Wan (The Conjuring 2, Saw, Aquaman), Shawn Levy (Stranger Things, The Spectacular Now, Arrival), Michael Clear (The Nun, Lights Out, La Llorona) και Dan Cohen (Stranger Things, Free Guy, Love and Monsters).

Η Sara Dugdale στο There’s Someone Inside Your House

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version