Home Movies Movie News Τελείωσαν τα γυρίσματα του Mission: Impossible 7

Τελείωσαν τα γυρίσματα του Mission: Impossible 7

0

Μετά την ανακοίνωση της Paramount Pictures ότι θα καθυστερήσει κάποιους μήνες η κυκλοφορία της ταινίας, το Mission: Impossible 7 τελειώνει τα γυρίσματα, σύμφωνα με φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν από το πλατό της ταινίας.

Ο Martin Smith, ένας τεχνικός φωτισμού, ανέβασε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία που δείχνει πως τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν. Το νέο αυτό έρχεται λίγο μετά από την ανακοίνωση πως η πολυαναμενόμενη ταινία θα αργήσει λίγο να κυκλοφορήσει. Αντί να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου του 2022 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022.

Μαζί με τους Tom Cruise και Hayley Atwell επιστρέφουν οι Rebecca Ferguson (Doctor Sleep, The Greatest Showman), Simon Pegg (Ready Player One, Shaun of the Dead), Ving Rhames (Pulp Fiction, Dawn of the Dead), Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw, The World to Come) και Henry Czerny (Ready or Not, Clear and Present Danger), καθώς και οι νεοφερμένοι Shea Whigham (Joker, Take Shelter), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2Avengers: Infinity War) και o Esai Morales (La BambaTitans) που θα αντικαταστήσει τον Nicholas Hoult (Warm Bodies, Mad Max: Fury Road) στον ρόλο του κακού.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version