Home Movies Movie News Ο Adrien Brody πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ ‘Clean’ από τον σκηνοθέτη του...

Ο Adrien Brody πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ ‘Clean’ από τον σκηνοθέτη του ‘Grace’ Paul Solet

0

Ο Paul Solet έκανε το ντεμπούτο του στις ταινίες τρόμου με το Grace το 2009 και στη συνέχεια τις Dark Summer και Bullet Head. Τώρα λοιπόν πρόκειται να σκηνοθετήσει το Clean και υπάρχουν μερικά στοιχεία για τη ταινία.

Η ταινία έρχεται από την IFC Films και πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική μέσα στο 2022.

Για τον Adrien Brody, η ταινία αποτελεί ένα τεράστιο project, καθώς πέρα από πρωταγωνιστής είναι και παραγωγός, συγγραφέας και συνθέτης.

Δίπλα του στη ταινία θα βρίσκονται οι Glenn Fleshler, Richie Merritt, Ari Chandler-DuPont, Mykelti Williamson, RZA, Michelle Wilson και John Bianco.

Ο Adrien Brody στο Clean.
Ο Adrien Brody στο Clean.

“Παλεύοντας με τον τραγικό χαμό της κόρης του και στοιχειωμένος από το δικό του εγκληματικό παρελθόν, ο Clean (Adrien Brody) προσπαθεί να ζήσει μία ήρεμη ζωή. Νοιάζεται για τη κοινότητα του ως υπάλληλος καθαριότητας και αποτελεί μέντορα για τον μικρότερο του αδερφό. Όταν η τοπική συμμορία βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του γείτονα του, πυροδοτείται ξανά η βία και το σκοτάδι που προσπάθησε τόσο πολύ να αφήσει πίσω του. Αναγκασμένος να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του προκειμένου να βοηθήσει αυτούς για τους οποίους νοιάζεται, ο Clean ίσως και να σώσει τον εαυτό του στη πορεία.”

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version