Home Movies Movie News Έρχεται sequel του ‘The Accountant’;

Έρχεται sequel του ‘The Accountant’;

0

Ο σκηνοθέτης Gavin O’Connor αναφέρει πως βάζει ως προτεραιότητα το sequel του The Accountant και όχι το sequel μίας άλλης ταινίας με τον Ben Affleck, του The Way Back.

Anna Kendrick και Ben Affleck στο The Accountant (2016)
Anna Kendrick και Ben Affleck στο The Accountant (2016)

Παρόλο που οι φήμες για πιθανό sequel υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, ήρθε η στιγμή που το sequel είναι όντως πιο κοντά από ποτέ.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Gavin O’Connor, δήλωσε πως είναι πάρα πολύ κοντά στο να κλείσει το sequel της ταινίας του 2016 με τους Ben Affleck, Anna Kendrick και Jon Bernthal.

O O’Connor είπε πως ανέκαθεν ήθελε να πει την ιστορία του Chris Wolff (Affleck) σαν τριλογία, με την ιστορία να επικεντρώνεται σιγά σιγά στη σχέση του με τον αδερφό του Braxton (Bernthal).

Δε θα υπάρξει sequel του The Way Back, αλλά θα υπάρξει sequel του The Accountant. Κυριολεκτικά μόλις κλείσαμε τη συμφωνία. Κάνουμε ξανά το The Accountant…Πάντα ήθελα να κάνω τρία. Στη δεύτερη ταινία πρόκειται να μπει ο αδερφός του πολύ περισσότερο στην ιστορία. Επομένως, ο Jon Bernthal θα εμφανιστεί πολύ περισσότερο. Και τη τρίτη ταινία θα την ονομάσω ‘Rain Man on steroids’. Η τρίτη ταινία θα είναι τα δύο αδέρφια, αυτό το παράξενο ζευγάρι. Η τρίτη ταινία θα είναι μία εικόνα κολλητών.

Ο Ben Affleck στο The Accountant

Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει πράξη το sequel αυτό. Ο O’Connor δήλωσε πως οι Ben Affleck και Jon Bernthal είναι σίγουρο πως θα γυρίσουν.

Επιπλέον πληροφορίες δεν υπάρχουν, ούτε για τους συντελεστές της ταινίας όσον αφορά το σενάριο και τη παραγωγή, ούτε για το cast. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα γυρίσουν Affleck και Bernthal, επομένως τα λόγια του O’Connor είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουμε αυτή τη στιγμή.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version