Home Music Music News Jinjer: Κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Wallflowers”

Jinjer: Κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Wallflowers”

0

Οι Jinjer είναι ένα από τα συγκροτήματα τα οποία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, κατάφεραν να κάνουν πάρα πολύ μεγάλο όνομα, και δικαίως. Εδώ και αρκετό καιρό μας προετοίμαζαν για τη νέα κυκλοφορία τους μέσα από τα Social Media, καθώς και με τις κυκλοφορίες των πιο πρόσφατων Signle τους. Τελικά, ήρθε η ώρα που κυκλοφόρησε το Wallflowers, το τέταρτο δηλαδή άλμπουμ τους.

Ετοιμαστείτε για πολύ άγριο headbanging!

Το εξώφυλλο του Wallflowers από τους Jinjer
Το εξώφυλλο του Wallflowers από τους Jinjer

Αρκετός κόσμος έχει γνωρίσει του Jinjer από τα reaction videos πάνω στο Pisces, με τις εντυπωσιακές εναλλαγές της φωνής της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Tatiana Shmailyuk. Αυτό το στοιχείο φυσικά δε λείπει και από τη νέα τους δουλειά.

Το album είναι καταιγιστικό, με μεγάλη ποικιλία στη διάθεση και το στιλ των κομματιών, πολύ πειραματισμό, αλλά φυσικά πάντα και με τη δύναμη που βγάζουν οι Jinjer.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο album σε όλες τις streaming πλατφόρμες – ή ακόμα καλύτερα να το αγοράσετε για να έχετε και το πολύ ωραίο booklet, με φωτογραφίες που έβγαλε η ίδια η Tatiana.

Παρακάτω όλο το album από την επίσημη playlist στο youtube:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version