Home More Twitch News Κάποιος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι της γνωστής streamer του Twitch...

Κάποιος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι της γνωστής streamer του Twitch Amouranth

0

Το να είσαι streamer στο Twitch ή στο Youtube μπορεί να είναι μία καριέρα που συχνά οδηγεί σε συμφωνίες και χορηγίες εκατομμυρίων καθώς και φήμη που φτάνει αυτή των μεγάλων σταρ του σινεμά και της μουσικής.

Το να είσαι content creator όμως σε μία δημόσια πλατφόρμα μπορεί να συνοδεύεται από πολλά αρνητικά στοιχεία. Υπάρχουν πολλοί streamers που έχουν πει ιστορίες για fans που έχουν βρεθεί στη πόρτα τους, και πολλές φορές όχι με πολύ φιλικές προθέσεις.

Η Amouranth, από τις πιο γνωστές content creators στο Twitch, έχει πει στο παρελθόν πως έχει σκεφτεί να αφήσει τελείως το streaming εξαιτίας των παρενοχλήσεων που δέχεται για τα ASMR και hot tub streams που κάνει. Αλλά τώρα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρά, καθώς το απόγευμα της 13ης Αυγούστου κάποιος έβαλε φωτιά δίπλα από το σπίτι της γνωστής streamer κοντά σε έναν κάδο. Μέσω του προσωπικού της Twitter, ανέφερε πως η Αστυνομία υποψιάζεται έντονα ότι πρόκειται για εμπρισμό.

Αν μπείτε εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το νήμα στο Twitter.

Η Αστυνομία ελέγχει το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού της Amouranth, των άλλων σπιτιών τριγύρω καθώς και όποιων άλλων πιθανών πηγών για να πιάσουν τον ένοχο. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Τον Ιούλιο του 2020, κάποιος είχε σκοπό να ρίξει πυροτεχνήματα στο σπίτι της streamer. Το άτομο αυτό συλλήφθηκε πριν προλάβει να φέρει εις πέρας το σχέδιο του.

Η Amouranth σε ένα από τα ASMR stream της.

Πέρα από τις διάφορες τέτοιες επιθέσεις που δέχονται οι streamers, πολλοί viewers δημιουργούν ομάδες και εισβάλλουν στo chat του/της εκάστοτε streamer με σκοπό τη παρενόχληση και τη δήλωση μίσους. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά σε streamers που ανήκουν σε κάποια μειονότητα, όπως για παράδειγμα σε άτομα της LGBTQIA+ κοινότητας ή άτομα διαφορετικού χρώματος. Έχει αρχίσει να γίνεται τόσο δύσκολο και ανυπόφορο που τα hashtags #TwitchDoBetter και #BeBetterTwitch έχουν αρχίσει να γίνονται ‘τάσεις’ στο Twitter.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version