Home Series Alien: Η σειρά μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023

Alien: Η σειρά μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023

0

Ο επικεφαλής της FX Networks John Landgraf ανακοίνωσε πως η σειρά Alien μάλλον θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το franchise τρόμου και επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε με το Alien του Ridley Scott που κυκλοφόρησε το 1979. Ακολούθησαν τρία sequels, τα Aliens (1986), Alien 3 (1992) και Alien Resurrection (1997). Κάθε ταινία είχε διαφορετικό σκηνοθέτη, αλλά όλες ήταν γύρω από την Ellen Ripley (Sigourney Weaver) και τη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει και να επιβιώσει ενάντια στους εξωγήινους οργανισμούς, γνωστούς ως Xenomorphs.

Το 2012 ήρθε ένα prequel από τον Scott, το Prometheus, που ακολουθήθηκε από το Alien: Covenant του 2017. Η πλοκή εξερευνεί αυτούς που δημιούργησαν τους Xenomorphs, γνωστούς ως Μηχανικούς. Αντί να είναι γύρω από τη Ripley, η αφήγηση γίνεται από την οπτική του ανδροειδούς David (Michael Fassbender). Ο κόσμος του Alien συνέχισε να μεγαλώνει μέσα από comics, βιβλία και παιχνίδια.

Alien (1979).

Σύμφωνα λοιπόν με τον John Landgraf, οι συντελεστές είναι πολύ αισιόδοξοι ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Η πλοκή δε θα ακολουθεί τη Ripley, αλλά θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον στη Γη.

Ο Noah Hawley, δημιουργός της σειράς, είχε ανακοινώσει πως η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα την Άνοιξη του 2022 καθώς είχε καθυστερήσει λόγω πανδημίας. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα ξεκάθαρες πληροφορίες για τη πλοκή της σειράς, οι fans έχουν τουλάχιστον το στοιχείο ότι μάλλον θα λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον στη Γη. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η σειρά θα είναι μόνο στο FX ή αν θα είναι διαθέσιμη και στο Hulu.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version