Home Series Barry: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Barry: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

0

Ο Henry Winkler, ο Gene Cousineau της σειράς, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Barry μόλις ξεκίνησαν.

Ο Bill Hader ως Barry Berkman
Ο Bill Hader ως Barry Berkman

Η παραγωγή σταμάτησε τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας, δημιουργώντας έτσι ένα διάλειμμα ενός χρόνου και τεσσάρων μηνών. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από το τέλος της δεύτερης σεζόν – η οποία μας άφησε με ένα αγωνιώδες φινάλε.

Ο Winkler ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τα γυρίσματα με λεζάντα: “Πρώτη μέρα πίσω στα γυρίσματα του Barry..Σεζόν 3”. Η φωτογραφία δείχνει την αφίσα του The Elephant Man, της παραγωγής στην οποία συμμετέχει ο Gene Cousineau.

Το Barry ακολουθεί τον Barry Berkman, έναν εκτελεστή που προσπαθεί να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή τους ως ηθοποιός. Δίπλα του βρίσκεται ο μέντορας του Fuches (Stephen Root), αν και η δεύτερη σεζόν άφησε λίγο τεταμένη την ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Στο υπόλοιπο cast περιλαμβάνονται οι Sarah Goldberg, που παίζει τη Sally Reed, την συμφοιτήτρια και κοπέλα του Barry, καθώς και ο Anthony Carrigan που παίζει τον γκάνγκστερ NoHo Hank.

Η μαύρη κωμωδία έχει δημιουργηθεί από τους Bill Hader και Alec Berg. Ο Hader έχει αποσπάσει 2 βραβεία Emmy ως Καλύτερος Πρωταγωνιστής σε Κωμική Σειρά, ενώ ο Winkler έχει αποσπάσει 1 βραβείο Emmy ως Καλύτερος Συμπρωταγωνιστής σε Κωμική Σειρά. Το Barry έχει 30 υποψηφιότητες για Emmy (και 6 νίκες) μέχρι στιγμής.

https://www.youtube.com/watch?v=M6TZdk1t8Zo

Ο Hader έχει ήδη ανακοινώσει πως η 4η σεζόν είναι και αυτή στα σκαριά και παρόλο που το HBO δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως, οι υπεύθυνοι της εταιρείας φαίνεται πως είναι αρκετά σίγουροι ότι η σειρά θα συνεχιστεί.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version