Home Games Gaming News Stray: Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video

Stray: Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video

0
Stray

Ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022 είναι το Stray. Σε αυτό το παιχνίδι, ο κεντρικός χαρακτήρας είναι μια… γάτα.

Η Annapurna Interactive και το studio ανάπτυξης BlueTwelve Studio, κυκλοφόρησαν το πρώτο gameplay video του παιχνιδιού, από την έκδοση του Playstation 4.

Αν και αρχικά από την περιγραφή του παιχνιδιού, φοβόμασταν ότι θα ήταν άλλο ένα trolling game, όπως πολλοί animal simulators (π.χ., Goat Simulator, Untitled Goose Game), τελικά το Stray φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο κεντρικός χαρακτήρας, δηλαδή η αδέσποτη γατούλα που ελέγχουμε, κυκλοφορεί σε έναν ανοιχτό κόσμο και προσπαθεί να λύσει γρίφους ώστε να επιβιώσει και να δραπετεύσει από μια πόλη γεμάτη με ρομπότ.

Πέρα το πολύ ενδιαφέρον concept, το Stray έχει και υπέροχα γραφικά.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 για Playstation 4, 5 αλλά και σε Steam για PC (και προφανώς για το Steam Deck). Εμείς το έχουμε ήδη σε wishlist.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version