GamesGaming NewsΗ κυκλοφορία του Kena: Bridge of Spirits αναβάλλεται μέχρι...

Η κυκλοφορία του Kena: Bridge of Spirits αναβάλλεται μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021

-

Με σκοπό να δημιουργήσει μία καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία για τους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες, η Ember Lab θα καθυστερήσει λίγο ακόμα την κυκλοφορία του Kena: Bridge of Spirits. Ο τίτλος (που αποτελεί και το πρώτο παιχνίδι της ομάδας Ember Lab), που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2020 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων παιχνιδιών για το PS5, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Ώστόσο, χθες η ομάδα ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως η κυκλοφορία θα αναβληθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

“Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε τη κυκλοφορία του Kena μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου ώστε να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και αισθανόμαστε πως ο επιπλέον χρόνος είναι πολύ σημαντικός για να εξασφαλήσουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς περιμένετε πως και πως να παίξετε το παιχνίδι και εκτιμούμε την υπομονή σας όσο η ομάδα θα δουλεύει ώστε να κυκλοφορήσει τη καλύτερη έκδοση του Kena. Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη υποστήριξη σας!”

Το γοητευτικό παιχνίδι δράσης ακολουθεί την ιστορία της Kena, μίας πνευματικής οδηγού με διάφορες μαγικές ικανότητες. Μαζί της θα έχει την παρέα των αξιαγάπητων Rot, τα οποία θα παίξουν βασικό ρόλο στον τρόπο που αλληλεπιδρά η Kena με τον κόσμο. Τα Rots σίγουρα αποτελούν έναν βασικό πόλο έλξης για το παιχνίδι, αλλά και το gameplay και η εξερεύνηση φαίνονται και αυτά πολύ ενδιαφέροντα. Η Ember Lab είχε σκοπό να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα στις γιορτές του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας ανακοίνωσε πως θα αργήσει μέχρι το 2021.

Τα αξιαγάπητα Rots

Όπως πάντα, μία καθυστέρηση είναι απογοητευτική, πόσο μάλλον όταν η κυκλοφορία του τίτλου ήταν τόσο κοντά. Ωστόσο, λίγες επιπλέον εβδομάδες ώστε να τελειοποιηθεί το παιχνίδι σίγουρα αξίζουν την αναμονή.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Ακολουθήστε το GeekDom.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα μας στο email σας.

Ακολουθήστε το GeekDom στις Προτιμώμενες Πηγές σας

Δείτε πρώτα τις ειδήσεις του GeekDom στο Google και προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές σας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Atomfall: Αποχωρεί από το Xbox Game Pass στις 30 Σεπτεμβρίου

Το Atomfall αποχωρεί από το Xbox Game Pass στις 30 Σεπτεμβρίου 2026, μαζί με επτά ακόμη παιχνίδια, ενάμισι χρόνο μετά την κυκλοφορία του.

Japan Game Awards: Ο Sakurai εγκαταλείπει το Game Designers Award

Ο Masahiro Sakurai ανακοίνωσε ότι το Game Designers Award των Japan Game Awards δεν θα απονεμηθεί ξανά, καθώς δεν βρήκε διάδοχο μετά από 16 χρόνια. Τελευταίος νικητής το Word Game του Team9.

Wardogs: Γιατί οι παίκτες αποφεύγουν τη φατρία Lonestar

Στο Wardogs μερίδα παικτών αποφεύγει τη φατρία Lonestar, με αναφορές για καθυστερήσεις στα matches. Οι πιθανές εξηγήσεις και η συζήτηση στην κοινότητα.

Marvel’s Wolverine: Ο Liam McIntyre απαντά στην κριτική για τον Logan

Ο Liam McIntyre απάντησε στα σχόλια παικτών για το Marvel's Wolverine, λέγοντας ότι έχει διαβάσει χειρότερα και ότι είναι περήφανος για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας

1,123ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,744ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,054ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,430ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.