Home Series Doctor Who: Trailer για τον 13ο κύκλο

Doctor Who: Trailer για τον 13ο κύκλο

0

Το BBC δημοσίευσε trailer για τον 13ο κύκλο του Doctor Who, στα πλαίσια του 2021 San Diego Comic-Con. Παράλληλα, σε σχετικό panel, ο Chris Chibnall, παραγωγός της σειράς, μίλησε για την κατεύθυνση της νέας σεζόν.

Doctor Who

Συγκεκριμένα, τα νέα επεισόδια δεν θα είναι αυτοτελή, αλλά θα αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης αφήγησης. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το κλασικό μοτίβο του Doctor Who, που όλα τα επεισόδια περιέχουν στοιχεία της γενικότερης αφήγησης, αλλά το κάθε επεισόδιο είναι και μια ιστορία από μόνο του (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Δείτε το Trailer:

Ο 13ος κύκλος του Doctor Who θα συνεχίσει από το σημείο που η Doctor (Jodie Whitaker) και η Yaz (Mandip Gill) έχουν ήδη ταξιδέψει για κάποιο διάστημα. Οι δύο τους θα συναντήσουν τον Dan Lewis (John Bishop) σε μια από τις περιπέτειες τους. Ο Dan έκανε μια μικρή εμφάνιση στο εορταστικό επεισόδιο για τη νέα χρονιά (Revolution of the Daleks).

Αν και ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία, γνωρίζουμε ότι η νέα σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2021.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version