Home Games Free Games Defense Grid: The Awakening και Verdun – Δωρεάν στο Epic Games Store

Defense Grid: The Awakening και Verdun – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Δύο είναι τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν και αυτή τη βδομάδα η Epic. Συγκεκριμένα, είναι τα Defense Grid: The Awakening (αρχική τιμή 7.99€) και Verdun (αρχική τιμή 17.50€).

Το Defense Grid: The Awakening πρόκεται για ένα tower defense παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας. Μία ορδή από εξωγήινους επιτίθεται και είναι στο χέρι του παίκτη να οχυρώσει σωστά και στρατηγικά τη περιοχή του ώστε να τους αντιμετωπίσει. Με πολλά levels και challenges και πολλά διαφορετικά είδη αμυντικών συστημάτων, το Defense Grid: The Awakening θεωρείται ένα από τα καλύτερα tower defense παιχνίδια που έχουν υπάρξει.

Ο δεύτερος τίτλος, το Verdun, είναι το πρώτο multiplayer FPS παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ρεαλιστικό περιβάλλον Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα όπλα, οι στολές, οι χάρτες και η κίνηση στο πεδίο είναι ρεαλιστικά και αυθεντικά, ενώ τα εφέ και η ατμόσφαιρα εμβαθύνουν. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Α’ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ το 2019 βγήκε και δεύτερος τίτλος, το Tannenberg.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version