Home Movies Movie News Ο σκηνοθέτης του Midsommar θα συνεργαστεί με βραβευμένο συγγραφέα για νέα ταινία...

Ο σκηνοθέτης του Midsommar θα συνεργαστεί με βραβευμένο συγγραφέα για νέα ταινία τρόμου

0

O Ari Aster, γνωστός για την σκηνοθεσία των Hereditary (2018) και Midsommar (2019), θα συνεργαστεί με τον θεατρικό συγγραφέα Michael R. Jackson για μία νέα ταινία τρόμου.

Ari Aster και Toni Collette στα γυρίσματα του “Hereditary”

Ο βραβευμένος συγγραφέας Michael R. Jackson θα συνεργαστεί με τον Aster και την A24, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τα πραγματικά ανατριχιαστικά Hereditary και Midsommar. Ο Jackson είναι γνωστός για τη δουλειά του στο A Strange Loop, μία Off-Broadway μιούζικαλ παραγωγή για την οποία βραβεύτηκε το 2020 με Pulitzer Drama Prize καθώς και με New York Drama Critics’ Circle Award.

Michael R. Jackson

Σύμφωνα με πηγές, το project είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστα.

Η επόμενη ταινία του Aster, το Disappointment Blvd., ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό και θα έχει πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτή η ταινία είναι αυτή για την οποία είχε μιλήσει ο Aster σε μία συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2020 ή κάποια τελείως διαφορετική. O σκηνοθέτης έχει διάφορα σενάρια στο μυαλό του για τις επόμενες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου ενός που βασίζεται στην ταινία του μικρού μήκους, Beau is Afraid.

Ari Aster, Jack Raynor και Florence Pugh στα γυρίσματα του “Midsommar”

Όσον αφορά τον Jackson, η επερχόμενη ταινία τρόμου δεν είναι το μόνο project πάνω στο οποίο δουλεύει. Ο συγγραφέας είναι σε περίοδο δημιουργίας του νέου του μιούζικαλ White Girl in Danger. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός μεγάλου θεατρικού συγγραφέα με μία πολύ ξεχωριστή φωνή στο είδος του τρόμου. Όπως και να έχει, είναι σίγουρο πως η ταινία θα έχει γραφικές σκηνές, βασανισμένους χαρακτήρες και ανατριχιαστική ιστορία, όπως εξάλλου θα περίμεναν οι fans του Aster.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version