AnimeΤο Spriggan έρχεται στο Netflix

Το Spriggan έρχεται στο Netflix

-

Με καινούργιο trailer το Netflix ανακοινώνει την άφιξη του Spriggan μέσα στο 2022. Η σειρά ήταν προγραμματισμένο να έρθει νωρίτερα, αλλά είναι μία από τις πολλές παραγωγές που δυστυχώς πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.

Το πρώτο trailer βγήκε τον Οκτώβριο του 2020, δίνοντας μία πρώτη εικόνα στους fans και μη.

Spriggan | Teaser Trailer | Netflix

Το Spriggan του Netflix είναι διασκευή του κλασικού ομώνυμου manga των Hiroshi Takashige και Ryōji Minagawa. Λαμβάνει χώρα στα τελευταία χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όπου ανακαλύφθηκαν μυστηριώδη και άγνωστα αντικείμενα που ονομάζονται out-of-place artifacts (OOPArt) σε διάφορα μέρη του κόσμου, οδηγώντας σε έναν μυστικό πόλεμο μεταξύ διαφόρων δυνάμεων εναντίον της ARCAM Corporation, ενός οργανισμού που τοποθέτησε τους φύλακες των OOPArts ώστε να αποτρέψει τη χρήση τους ως όπλα.

Το Spriggan έγινε και ταινία το 1998 από την Studio 4°C, ενώ το 1999 η FromSoftware κυκλοφόρησε το Spriggan: Lunar Verse στο PlayStation.

Spriggan | Official Teaser #2 | Netflix

Η διασκευή του Netflix έρχεται από την David Production (Jojo’s Bizarre Adventure, Fire Force, Cells at Work!) με σκηνοθέτη τον Hiroshi Kobayashi (Mob Psycho 100, Kill la Kill) και συγγραφέα τον Hiroshi Seko (Mob Psycho 100, Attack on Titan, Ajin).

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Ακολουθήστε το GeekDom.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα μας στο email σας.

Ακολουθήστε το GeekDom στις Προτιμώμενες Πηγές σας

Δείτε πρώτα τις ειδήσεις του GeekDom στο Google και προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Turn on JavaScript to leave a comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τελευταία Άρθρα

Blue Eye Samurai: Πότε κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν

Η δεύτερη σεζόν του Blue Eye Samurai κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Ιανουαρίου, με νέο teaser και επιστροφή της Maya Erskine.

Πέθανε ο Tetsuya Chiba, δημιουργός του Ashita no Joe

Ο δημιουργός του Ashita no Joe πέθανε στις 22 Οκτωβρίου σε ηλικία 87 ετών σε νοσοκομείο του Τόκιο. Ήταν ο πρώτος δημιουργός μάνγκα που τιμήθηκε με το Τάγμα του Πολιτισμού.

Το Bleach ολοκληρώνει 22 χρόνια με το φινάλε του Thousand-Year Blood War

Το Bleach: Thousand-Year Blood War ολοκληρώθηκε με το 50ό επεισόδιο, δέκα χρόνια μετά τη μάχη με τον Yhwach, κλείνοντας 22 χρόνια τηλεοπτικής πορείας.

Cyberpunk: Edgerunners 2 κυκλοφορεί με όλα τα επεισόδια μαζί

Το Cyberpunk: Edgerunners 2 κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Οκτωβρίου 2026, με τα 10 επεισόδια διαθέσιμα ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε μας

1,123ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,717ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,061ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,430ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.