Home Games Gaming Events Το Gameathlon Online επιστρέφει με competitive gaming στην καρδιά του καλοκαιριού

Το Gameathlon Online επιστρέφει με competitive gaming στην καρδιά του καλοκαιριού

0

To Season 3 του Gameathlon Online βρίσκεται προ των πυλών. Από τις 9 Ιουλίου, η διαδικτυακή μας φιέστα επιστρέφει με 25 τουρνουά και υπόσχεται ένα καυτό διαδικτυακό καλοκαίρι.

H Online έκδοση του κατά τ’άλλα physical event, που λαμβάνει χώρα δύο φορές τον χρόνο, ξεκίνησε με την άφιξη του COVID-19, σε μια προσπάθεια να έρθουμε πιο κοντά, ακόμα και αν είμαστε ο κάθε ένας σπίτι του. Και τα καταφέραμε. Με 142 συνολικά τουρνουά και πάνω από 8.000 ενεργούς παίκτες, οι δύο προηγούμενες σεζόν του event αποδείχθηκαν σταθμός για τα digital τουρνουά και σας υποσχόμαστε ότι η τρίτη σεζόν δε θα αποτελέσει εξαίρεση.

Επιστρέφοντας με την ίδια διάθεση και αγάπη που έχουμε δώσει μέχρι τώρα σε όλα μας τα event, οι παίκτες, σε αυτές τις 11 μέρες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά διαφόρων τίτλων, όπως το League Of Legends, το Hearthstone, το Fortnite, το FIFA, το NBA και πολλά άλλα.

Φυσικά, από την παρέα μας δεν μπορούν να λείπουν οι αγαπημένοι μας Streamers και Content Creators, καθώς παλιά και νέα ονόματα συμπληρώνουν το talent lineup μας και θα μας κρατήσουν συντροφιά live στα stream της διοργάνωσης. Μέχρι τώρα, ο κόσμος έχει παρακολουθήσει 340 ώρες περιεχομένου και στο Season 3 αυτές οι ώρες θα γίνουν ακόμα περισσότερες, καθώς θα σας κρατάμε συντροφιά σχεδόν καθημερινά, σε TwitchYoutube και Facebook.

Η επικοινωνία μας βέβαια δε σταματά εκεί, καθώς μέσω του καναλιού μας στο Discord, μπορείτε να λύσετε όλες σας τις απορίες και να κάνετε νέες γνωριμίες, με άλλους παίκτες του gaming community.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε πολύ τους #PoweredBy Partners μας, Κωτσόβολος και AXE, τον #DisplayPartner μας, Samsung, τους #Tier1 συνεργάτες μας, PS4, Logitech & Spartan Gear και τους #StreamingPartner μας, Blue και Infinity Gear, που διέθεσαν έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 10.000€ για όλα τα τουρνουά μας.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Gameathlon Online, www.online.gameathlon.eu

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version