Home Music Live Βιολέτα Ίκαρη – Νικος Ξύδης live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Βιολέτα Ίκαρη – Νικος Ξύδης live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

0

Η Βιολέτα Ίκαρη και ο Νίκος Ξύδης την Τετάρτη 14 Ιουλίου παρουσιάζουν την κεντρική συναυλία τους για το καλοκαίρι στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.

Αφορμή για αυτή τη σύμπραξη είναι η συνεργασία τους στον επερχόμενο δίσκο της Βιολέτας, ο οποίος περιλαμβάνει και τα τραγούδια προπομπούς «Φωτογραφία» και «Ανάσα» που ήδη κυκλοφόρησαν.

Η Βιολέτα Ίκαρη είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές νέες ερμηνεύτριες η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της.

Ο Νίκος Ξύδης με τέσσερις δίσκους στο ενεργητικό του, ερμηνεύει, ενορχηστρώνει και συμμετέχει δημιουργικά αυτή την περίοδο στο πλευρό της Βιολέτας Ίκαρη.

Μια παράσταση που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ερμηνείες, αισθαντικότητα, σαρκασμό και εξωστρέφεια, με το στοιχείο της παράδοσης να συνοδεύει, άλλοτε διακριτά και άλλοτε μυστικά.

Βιολέτα Ίκαρη- Νικος Ξύδης, Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Συμμετέχουν:
Ρήγας Βοργιάς: µπάσο, τροµπέτα
Αλέξανδρος Ιακώβου: Βιολί
Βιολέτα Ίκαρη: φωνή
Αποστόλης Μπουρνιάς: κρουστά
Νίκος Ξύδης: κιθάρα, λαούτο, μουσική επιμέλεια
Νίκος Λαγός: ΗχοληψίαΟργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Είσοδος ελεύθερη με προκράτηση θέσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ζωγράφου Summer Festival: https://booking.open1.eu/zograf…/dhmotiko_theatro_zografou

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version