Home Series Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

0

Οι αγαπημένοι μας μαχητές από το Mortal Kombat επιστρέφουν για ακόμα ένα γύρο ανελέητης μάχης μέχρι θανάτου, στη νέα animated σειρά της Warner Bros.

Σε σκηνοθεσία του Ethan Spaulding, γνωστός από την προηγούμενη ταινία, αλλά και το Batman: Assault on Arkham, καθώς και με σενάριο από τον Jeremy Adams, γνωστό από το Supernatural, η σειρά βασίζεται φυσικά στο γνωστό Video Game. Αποτελεί συνέχεια του περσινού Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.

Στη σειρά θα ακούσουμε τις ερμηνείες των Joel McHale (από το Community) ως Johnny Cage, την Jennifer Carpenter σαν Sonya Blade, τον Jordan Rodrigues σαν Liu Kang, τον Patrick Seitz σαν Scorpion, τον Robin Atkin Downes σαν Shinnok, τον Artt Butler σαν Shang Tsung, τον Ike Amadi σαν Jax, την Grey Griffin σαν Kitana και Mileena, τον Fred Tatasciore σαν Shao Kahn και τον Dave B. Mitchell σαν Raiden, οι οποίοι επιστρέφουν από την πρώτη ταινία. Παράλληλα έχουμε τις προσθήκες των Debra Wilson σαν D’Vorah, Emily O’Brien σαν Jade, Paul Nakauchi σαν Lin Kuei Grandmaster, Matt Yang King σαν Kung Lao, Matthew Mercer σαν Smoke και Stryker και τέλος τον Bayardo De Murguia σαν Sub-Zero.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version