Home Games Gaming News Πέθανε ο River, ο σκύλος πίσω από τον Dogmeat του Fallout 4

Πέθανε ο River, ο σκύλος πίσω από τον Dogmeat του Fallout 4

1

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς χαρακτήρες του Fallout 4 ήταν ο Dogmeat, ο σκύλος που ακολουθεί τον πρωταγωνιστή από τις αρχές του παιχνιδιού. Δυστυχώς, ο River, ο σκύλος δηλαδή που χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο και βασική έμπνευση για τον Dogmeat, πέθανε.

Η ενημέρωση ήρθε από το twitter του Joel Burgess, ο οποίος δούλεψε ως develper στο Fallout 4 και ήταν και ο ιδιοκτήτης του.

Μεταξύ άλλων, ο Burgess αναλύει με τι τρόπους ο River ενέπνευσε τους developer για να δημιουργήσουν ένα σκύλο – σύντροφο στο game, ο οποίος δεν θα είναι απλώς ένας σύμμαχος στις μάχες του παιχνιδιού, αλλά ένας πραγματικός φίλος για τον παίχτη.

Ένας βασικός στόχος του ως Developer ήταν το να μεταφέρει το χαρακτήρα του River μέσα στο game, τις κινήσεις του και το ύφος του. Η τάση π.χ. που είχε ο Dogmeat να φέρνει διάφορα μεγάλα αντικείμενα στον παίχτη, ακόμα και πολλά ανεπιθύμητα, ήταν χαρακτηριστικό του River.

Ο River επίσης είναι και η φωνή του Dogmeat, αφού έχει ηχογραφηθεί για το παιχνίδι.

RIP River…

1 COMMENT

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version