Home Games Gaming News Η Sony στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα με λίστα από Games και Pride...

Η Sony στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα με λίστα από Games και Pride PS4 Theme

0

Η Sony δήλωσε τη στήριξη της στην LGBTQ+ κοινότητα με μια ανακοίνωση μέσω του twitter.

Η εταιρεία γιορτάζει το Pride, δημιουργώντας το “Play with Pride“, μια λίστα από LGBTQ+ τίτλους για PS4/PS5, καθώς και ένα Pride Theme για το PS4.

Παράλληλα, εργάζονται με συνεργάτες όπως το Gayming Magazine, με σκοπό την προώθηση της εκπροσώπησης της κοινότητας LGBTQ+ και τη δημιουργία περισσότερων παιχνιδιών χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό είναι μια προσπάθεια που γίνεται διαρκώς και όχι μόνο σε Pride μήνες.

Προχωράει μάλιστα και ένα βήμα παραπέρα με την PlayStation Pride Playlist on Spotify, η οποία προσφέρει κάτι παραπάνω από δύο ώρες μουσικής, δημιουργώντας μια θετική ατμόσφαιρα για να παίξετε Games, με μουσική που εκπροσωπεί και πάλι την LGBTQ+ κοινότητα.

Οι κινήσεις της εταιρείας επεκτείνονται και στο εσωτερικό της καθώς, όπως να αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προσπαθούν να χτίσουν ένα δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς χώρο εργασίας στη Sony Interactive Entertainment.

Για να χρησιμοποιήσετε το “PlayStation Pride 2021” θέμα στο PS4, κάνετε redeem τον παρακάτω κωδικό στο PS Store: XQF7-9JN4-3NQM. Αν είστε εκτός Ευρώπης, δείτε τους κωδικούς για όλο τον κόσμο.

Από τη μεριά μας, χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις από μεγάλες εταιρείες και ελπίζουμε αυτό το παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλοι.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version