Home Music Live 11 χρόνια μετά από τη συναυλία των Big 4 στην Αθήνα

11 χρόνια μετά από τη συναυλία των Big 4 στην Αθήνα

0

Metallica, Megadeth, Slayer, Antrhax, όλοι μαζί σε ένα φεστιβάλ στην Ελλάδα. Και αφού φέτος δε βλέπουμε καθόλου συναυλίες, ας θυμηθούμε λίγο τα παλιά.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου του 2010 τα τέσσερα συγκροτήματα που αποτελούν τους “Big 4” της Thrash Metal, προσγειώθηκαν στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα. Μαζί τους είχαμε και τους Stone Sour και Bullet For My Valentine, ενώ στο line up κανονικά υπήρχαν και οι Mastodon, που όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Η εμφάνιση έγινε στα πλαίσια του Sonisphere Festival, το οποίο δυστυχώς αργότερα σταμάτησε να διοργανώνεται στη χώρα μας.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος, τόσο που πρακτικά στο τέλος ο κόσμος ξεκινούσε από τη μια σκηνή και έφτανε στην άλλη σαν να ήταν ο ίδιος χώρος.

Οι Slayer έπαιξαν για τελευταία φορά στη χώρα μας με το κλασικό τους line up (ο Jeff Hanneman πέθανε το 2013), οι Anthrax έπαιξαν πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την επιστροφή του Joey Belladona, ενώ οι Megadeth έδωσαν ρέστα, αν και στη μικρή σκηνή.

Οι Metallica έκαναν το κλείσιμο της βραδιάς, με μια σαρωτική εμφάνιση που κράτησε λίγο παραπάνω από 2 ώρες, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας τους έβρεχε. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τους είδαμε στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εμφάνισή τους:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version