Βόμβα μεγατόνων το πόστερ της Captain Marvel! -Geekdom Cinema/TV

Βόμβα μεγατόνων το πόστερ της Captain Marvel! -Geekdom Cinema/TV

606 views
0

Και μια ωραία πρωία, έρχεται ειδοποίηση για το νέο πόστερ της Marvel για το Captain Marvel. Μιας ταινίας, που όταν ανακοινώθηκε, ανάμεσα στα δύο Avengers μαζί με το Ant-Man 2, όλοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει λόγος για εισαγωγή νέου χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο. Επίσης, καλός κι ο Ant-Man άλλα δεν χωράει στο στόρι κτλ. Κάτι ανάλογο που γίνεται τώρα, με τον Hawkeye και την απουσία του από το Infinity War.

Κούνια που σας κούναγε όμως! Γιατί η Marvel παίζει να μας έχει κάνει ήδη ριφιφί κι εμείς να μην έχουμε πάρει χαμπάρι. Και πολλά εξηγούνται, ίσως, από το νέο πόστερ της Captain Marvel. Πριν αρχίσω όμως την ανάλυση και την προσωπική μου υπόθεση για το concept που πιστεύω θα ακολουθήσει η Marvel, πάρτε το πόστερ και δείτε εσείς τι μπορείτε να αλιεύσετε.

Captain Marvel

Ωραία. Τώρα περνάμε στα καλά. Διότι καλή η Captain Marvel, δυνατή (τουλάχιστον στα κόμικς, γιατί ως γνωστόν, η Marvel έχει την τάση να αποδυναμώνει σχεδόν όλους τους χαρακτήρες, που έχουν ”περίεργες” δυνάμεις) και γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Καλά όλα αυτά, άλλα το ψωμί είναι πάνω αριστερά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω ταινία διαδραματίζεται στο 1990, ένα χρόνο πριν σκοτώσει ο Winter Soldier (Bucky Barnes) τον πατέρα του Tony Stark, που μετέφερε την φόρμουλα του υπέρ-στρατιώτη στο Πεντάγωνο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Επίσης, στο πόστερ βλέπουμε και τον Nick Fury ακόμα νέο (με δυο μάτια) και τον Coulson στο πλευρό του.

Skrulls

Πάμε τώρα στον πράσινο φίλο μας, πάνω αριστερά στην εικόνα. Για όσους δεν ξέρουν, οι άλλοι έχουν ήδη καταλάβει πολλά, αυτός ο κύριος είναι ένας Skrull. Skrull λέγεται μία φυλή που είναι σε διαρκή πόλεμο με τους Kree.

Ποιοι είναι οι Kree όμως;

Ο Ronan από το Gurdians Of the Galaxy ήταν Kree, κάτι που παλαιότερα στα κόμικ είχε φτάσει να επηρεάζει και τη Γη. Αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά. Μία ξεχωριστή όμως ιδιότητα των Skrull, είναι αυτή που πιθανό είναι να τα αλλάξει όλα. Οι Skrulls είναι shapeshifters! Δηλαδή μπορούν να πάρουν την μορφή οποιουδήποτε σε μέγεθος, από 0,75 φορές μέχρι 1,5 φορές του μεγέθους τους. Μπορούν να αντιγράψουν, είτε ζωντανούς οργανισμούς, είτε αντικείμενα, ενώ μπορούν να μεταμορφώσουν τα άκρα τους σε όπλα όπως μαχαίρια κτλ.

Skrull

Αυτή η ικανότητα τους κάνει εξαιρετικούς κατασκόπους, αλλά στα κόμικ υπάρχουν πολλοί που μπορούν να ξεχωρίσουν έναν μεταμφιεσμένο Skrull. Αυτοί είναι ο Doctor Strange, SpiderMan, Wolverin, οποιοσδήποτε τηλεπαθητικός, ο Daredevil, όπως κι αρκετοί ακόμα. Σε κάποια στιγμή όμως, οι Skrulls βρήκαν τον τρόπο να μένουν κρυφοί  από όλους αυτούς κι όχι μόνο. Είχαν μετατρέψει τους Skrull που θα έστελναν στην Γη, με πλύση εγκεφάλου, να πιστεύουν ότι είναι πράγματι αυτός που υιοθετούσαν στην μεταμφίεση τους. Και μόνο όταν άκουγαν μια φράση κλειδί, επανερχόταν το μυαλό τους στην αρχική του κατάσταση. Να τονίσουμε, ότι εάν δεν ακούσουν αυτή την φράση δεν ξέρουν ότι είναι Skrull. Μόνο εφόσον πεθάνουν επανέρχονται στην αρχική τους μορφή.

Με δεδομένο ότι η Marvel αρνείται να ονομάσει το επόμενο Avengers κι εφόσον το Captain Marvel παίζει πριν από αυτό κάνα δύο μήνες, έχουμε μια υποψία τόσο για τον τίτλο όσο και για κάποιους χαρακτήρες στο MCU.

Υποθέσεις για σενάρια και τίτλο του Avengers 4!

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο Avengers να ονομάζεται : Avengers: The Secret Invasion!

Η Marvel είπε ότι ο τίτλος και μόνο θα μπορούσε να σπείρει πανικό και τρόμο. Τι πιο τρομακτικό λοιπόν, από το να μην ξέρεις ποιος από τους αγαπημένους σου ήρωες είναι Skrull ή όχι;

Ήρωες ή Skrull ;

Κανονικά δεν μπορούν να πάρουν τις ιδιότητες αυτού που παίρνουν την μορφή του, αλλά αυτό άλλαξε στην ιστορία του Secret Invasion. Θα μπορούσε δηλαδή οποιοσδήποτε χαρακτήρας να είναι Skrull ήδη από το 1990 και να μην το ξέρει καν, εάν η Marvel κάνει αυτό το τόσο τολμηρό βήμα. Εδώ βέβαια ”σκότωσε” το μισό πληθυσμό του σύμπαντος θα με πείτε, εκεί θα κολλήσει;

Και δεν είναι ανάγκη να είναι καν κάποιος ήρωας, θα μπορούσε να είναι ένας κυβερνητικός τύπος , ένας πρωθυπουργός ή ακόμα κι o …

Είναι όμως πολύ διαφορετικά, καθώς ίσως οι θεατές να πληγωθούν αν μάθουν ότι ο Ήρωας που παρακολουθούσαν τόσο καιρό δεν είναι παρά ένας πράσινος τύπος τύπου καλικάντζαρου. Δεν αναιρεί όμως την πιθανότητα κάποιος να είναι ήδη. Και μην ακούσω το όνομα Hawkeye ξανά, γιατί καταντάει κουραστικό. Ο Hawkeye για μένα θα παίξει κομβικό ρόλο στο επόμενο στόρι της Marvel, κάτι που ειπώθηκε κι από τους αδερφούς Russo.

Και μία πληροφορία από τα πλατό των γυρισμάτων για το Avengers 4.

Πιθανό Spoiler εδώ….!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία από τα γυρίσματα, που μπορεί να είναι και για αποπροσανατολισμό από την ίδια την Marvel, βλέπουμε τρεις ήρωες μαζί ενώ δεν θα έπρεπε ειδικά με τις συγκεκριμένες στολές.

Βλέπουμε τον Ant-Man μαζί με τον Stark και τον Rogers, με τις στολές που φορούσαν στο πρώτο Avengers και στην μάχη με τους Chitauri. Η συσκευή στα χέρια τους δείχνει κάτι, που έχει σχέση με την αποστολή που έχουν ο AntMan κι η Wasp στην επόμενη ταινία τους. Να βρουν δηλαδή την μητέρα της στο Quantum Realm, τον μικρόκοσμο πέρα από τα μόρια και τα άτομα. Ίσως εκεί να ανακαλύψουν έναν τρόπο για μετακίνηση του AntMan στον χρόνο και την μεταφορά του στην μάχη της Νέας Υόρκης του 2012!

Ίσως δηλαδή το δεύτερο AntMan να μην είναι τόσο άσχετο όσο νομίζεις με την όλη υπόθεση του MCU.

Όλα αυτά φυσικά είναι θεωρίες και μπορεί από το να ισχύουν όλα, μέχρι να μην έχει καμία σχέση ότι γράφτηκε εδώ με το τι θα γίνει! Διότι αυτή είναι η Marvel

Ικανή να σε στείλει αδιάβαστο από εκεί που δεν το περιμένεις.

Παρόλα αυτά, όταν βάζεις τους Skrull του 1990 και τον Ant-Man στο Quantum Realm στην εξίσωση πριν από το, χωρίς τίτλο, Avengers 4, τότε το μυαλό ανατινάζεται από τις πιθανότητες και τα γεγονότα που μπορεί να εξελιχτούν μπροστά στα μάτια μας.

Πείτε μας την δικιά σας θεωρία για τις επερχόμενες ταινίες και κατά πόσο πιστεύετe ότι θα έχουν σημασία στο γενικό τόνο του MCU.

 

About author
Κωνσταντινος Μαυροματης

Κωνσταντινος Μαυροματης

Τεχνικός στον ΕΣ και λάτρης των κόμικ και των pc games οπως και του pc build αλλά και του διαστήματος. Μαγειρεύω κιόλλας .... Ασχετο ....

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.