Το Ni No Kuni 2 θα ειναι τεραστιο!

Το Ni No Kuni 2 θα ειναι τεραστιο!

953 views
0

Μην ανησυχείτε! Η Level-5 συνεχίζει την δημιουργία του Ni No Kuni 2. Και μάλιστα, με μεγάλο αριθμό προσωπικού!

Το Ni No Kuni 2 ανακοινώθηκε τον περυσινό Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια του Playstation Xperience, ωστόσο από τότε δεν έχουν ακουστεί και πολλά πράγματα για αυτό. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Ιαπωνικό IGN, ο ιδρυτής της Level-5, Akihiro Hino, μίλησε για το πως εξελίσσεται ο σχεδιασμός του παιχνιδιού. Σε μετάφραση η συνέντευξη παρακάτω.

IGN Ιαπωνίας: Πώς πάει η ανάπτυξη του Ni No Kuni 2;

Hino: Το φτιάχνουμε με όλη μας τη δύναμη. Η έκτασή του έχει γίνει τεράστια και νομίζω πως ο τίτλος που απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της Level-5 είναι το Ni No Kuni 2.

IGN Ιαπωνίας: Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς ήταν κάτι που μπορούσαν οι γονείς να παίξουν με τα παιδιά τους. Αυτός;

Hino: Αυτός εξελίσσεται να είναι ένας single player τίτλος. Σε ότι αφορά τον προηγούμενο τίτλο, η απεικόνιση του βασικού χαρακτήρα καθώς και το περιεχόμενο απευθυνόταν κυρίως προς τους ενήλικες, ωστόσο τα γραφικά έμοιαζαν σαν να είναι για παιδιά. Επειδή φαινόταν πως ο τίτλος ήταν μόνο για παιδιά, κι ακόμα και ο ήρωας ήταν ένα μικρό παιδί, έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στο να καθιερώσουμε ότι αυτό θα είναι κάτι που θα μπορεί να παιχτεί κι από ενήλικες. Όσο για τον κόσμο που δημιουργούμε, θα μοιάζει με ένα άνιμε του στούντιο Ghibli στο ότι θα είναι εύκολα προσβάσιμο κι από ενήλικες κι από παιδιά.

 

Το πρώτο Ni No Kuni ήταν επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι, οπότε είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να παθαίνουμε πως η Level-5 χρησιμοποιεί σχεδόν όλο της το προσωπικό για να μας προσφέρει μια ακόμα συγκινητική εμπειρία.

Το Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom θα κυκλοφορήσει για PS4.

About author
Alex Anifantis

Alex Anifantis

Gamer από τα γεννοφάσκια μου, με εξειδίκευση στη σειρά Final Fantasy. Λάτρης των JRPG γενικότερα, με μια μικρή συμπάθεια προς τα platformers, τα action/adventures και τα fighting games. Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον τομέα της δημοσιογραφίας.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.