Το GeekDom.gr αναζητά News Editor και Games Reviewer!

Το GeekDom.gr αναζητά News Editor και Games Reviewer!

12011 views
0

Αναζητούμε News Editors και Games Reviewers, καθήκον τους θα είναι να παρουσιάζουν παιχνίδια που θα επιλέγουμε σε συνεργασία, γραπτώς ή μέσα από βίντεο καθώς και να γράφει νέα σχετικά με το gaming, το Cosplay, τα Anime, σειρές και ταινίες και οτιδήποτε άλλο μας φαίνεται ενδιαφέρον και κατατάσσεται στην geek κουλτούρα.

Θέλουμε το να κερδίσεις μέσα από το πάθος σου. Αρχικά δε θα ξαναπληρώσεις παιχνίδι καθώς οι εταιρίες μας προμηθεύουν με κωδικούς και CD/DVD για τα reviews και φυσικά εμείς θα τα δίνουμε σε σένα.
Θα κερδίζεις gadgets ή/και παιχνιδομηχανές που επίσης μας προμηθεύουν εταιρίες για παρουσίαση. Ακόμα προσκλήσεις και εισιτήρια για expos και εκδηλώσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θα έχεις την δυνατότητα ανέλιξης, συνεργάτες από το geekdom.gr αλλά και το αδελφάκι του, techingreek.com, έχουν περάσει από σημαντικές εταιρίες και θέσεις, iSquare, Golden-i, MTVGreece, Newsbeast, Mad TV κ.α. είναι στο χέρι σου να αποδείξεις την αξία σου και να κινηθείς με βάση αυτή.

Μην περιμένεις, στείλε μας mail στο editor@geekdom.gr και πες μας ποιες κονσόλες έχεις, αγαπημένο είδος παιχνιδιού, αν έχεις PC/Mac (καθώς και specs) και φυσικά αν θες ένα σύντομο review να δούμε πως γράφεις.

Έλα στην ομάδα τώρα!

About author
Dominikos Pritis

Dominikos Pritis

Founder & Editorial Director @ techingreek.com & GeekDom.gr, Founder @ urbanism.gr Tech Enthusiast | Early Adopter | Social Media guy & [Digital] Marketing Professional | Previous experience @ Apple, MAD TV, Antenna TV, Chrysi Eykeria Group κ.α.