Τα καλύτερα του PC Gaming Show στην Ε3 – Geekdom News

Τα καλύτερα του PC Gaming Show στην Ε3 – Geekdom News

41 views
0

Η παρουσίαση του PC Gaming Show ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα φέτος.

Πάμε να δούμε τους μεγαλύτερους τίτλους που παρουσιάστηκαν.

Hitman 2

Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να το δω στο PC Gaming Show, αλλά δεν με ενόχλησε. Επιστρέφει λοιπόν ο Agent 47 σε sequel και φαίνεται πιο δυναμικός από ποτέ. Σε παρόμοιο στυλ με το προηγούμενο game, αλλά αναβαθμισμένο σε κάποιους τομείς, το Hitman 2 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και δεν πιστεύω να απογοητεύσει. Το release date είναι 13 Νοεμβρίου του 2018.

Overkill’s The Walking Dead

Έδειξαν νέο trailer για το 4 player co-op της Overkill και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης, ανακοινώθηκε το release date και είναι 6 Νοεμβρίου. Το game θα κυκλοφορήσει για Ps4, Xbox One και PC.

Warframe: The Sacrifice

Το πολυαναμενόμενο story dlc του Warframe είναι εδώ. Το story του φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον κι οι fans μάλλον θα μείνουν πολύ ευχαριστημένοι. Το The Sacrifice dlc θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα.

Just Cause 4

Ενώ το είδαμε ήδη αυτό το game, προβλήθηκε ένα νέο trailer. Αυτό το trailer περιείχε λεπτομέρειες και στοιχεία της ανανεωμένης μηχανής γραφικών, που θα χρησιμοποιηθεί. Αρκετά εντυπωσιακό θα έλεγα και προσωπικά το περιμένω με ανυπομονησία. Το release date είναι 4 Δεκεμβρίου του 2018.

Jurassic World Evolution

Είδαμε και λίγο από το συγκεκριμένο game στο show. Στο trailer βλέπουμε αρκετά καλά γραφικά και πολύ καλοφτιαγμένο περιβάλλον. Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και πολύ ωραία στοιχεία εντός του game. Για παράδειγμα, αν ο παίκτης παραμελήσει έναν σύμμαχο για καιρό, αυτός ο σύμμαχος θα προδώσει τον παίκτη. Σαμποτάροντας έτσι τις εγκαταστάσεις του παίκτη, το οποίο προκαλεί προβλήματα. Φαίνεται δυνατό game για τους fans των ταινιών. Κυκλοφόρησε σήμερα, 12 Ιουνίου.

Star Citizen

Τι να πούμε και για αυτό το παιχνίδι; Φήμες λένε, ότι ούτε οι ίδιοι οι developers δεν ξέρουν πότε ξεκίνησαν να το φτιάχνουν… Πάντα όμως χαιρόμαστε να βλέπουμε νέο υλικό του. Έτσι χαρήκαμε για το νέο trailer. Το οποίο δείχνει φανταστικά τοπία κι εικόνες διαστήματος, όπως δεν έχουν ξαναφτιαχτεί. Έχουν υπάρξει κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες που θα εισαχθούν, με το νέο Alpha 3.2 version για το οποίο δεν γνωρίζουμε ημερομηνία, αλλά από ότι φαίνεται, δεν αργεί πολύ.

Anno 1800

Ένα νέο strategy game από την Ubisoft. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί τόσο με τέτοιου είδους games, αλλά καταλαβαίνω πως υπάρχει μεγάλο fanbase. Έτσι λοιπόν αυτοί οι fans, έχουν ένα λόγο να χαρούν σήμερα με το reveal του Anno 1800. Δυστυχώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για release date.

Hunt: Showdown

Είδαμε νέο trailer για το game, που βρίσκεται σε early access αυτήν την στιγμή. Το trailer δείχνει κάποια νέα όπλα που θα προστεθούν, καθώς και κάποια νέα τέρατα. Το update δεν έχει release date ακόμα. Χρειάζεται λίγη βελτίωση στην απόδοση και διόρθωση κάποιων bugs, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Archangel: Hellfire

Το Vr multiplayer mech game βγαίνει από το early access και κάνει full release στις 17 Ιουλίου για το PC.

Mavericks: Proving Grounds

Αυτό το game φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για ένα Battle Royale, το οποίο θα έχει μάχες των 1000 ατόμων σε χάρτη 16 επί 16 χιλιομέτρων. Στο συγκεκριμένο mode, οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε. Επίσης, θα υπάρχει mode 400 παικτών, στο οποίο θα μπορούν να υπάρχουν και solo άτομα και squads. Η εταιρία έδειξε σήμερα το πρώτο trailer, παρουσιάζοντας λίγο το combat, το περιβάλλον και γενικότερα το game. Ωραία γραφικά, δυνατά physics και πολύ smooth gameplay για ένα game, που δεν είναι καν ακόμα στο στάδιο του early access, θα έλεγα. Το game φυσικά αργεί πολύ να κυκλοφορήσει, αλλά υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο closed beta. Η εταιρία δήλωσε πως υπάρχουν 100.000 θέσεις. Πέρα από το beta, μέσα στο χειμώνα θα αρχίσει το early access του παιχνιδιού.

Remastered εκδόσεις

Πέρα από trailer για νέα games, υπήρξαν και κάποια για remastered εκδόσεις παλιών. Έρχονται λοιπόν για εκδόσεις του PC τα Yakuza Zero στην 1 Αυγούστου, το Yakuza Kiwami αργότερα μέσα στην χρονιά, για το PS4 και για το Nintendo Switch, το Valkyria Chronicles 4 στο αρχικό release date του, Shenmue I & II σύντομα και το Shining Resonance: Refrain μέσα στο καλοκαίρι για PS4.

The Forgotten City

Παρμένο από ένα mod του Skyrim, το The Forgotten City πλέον είναι ένα standalone game. Βασισμένο στα στοιχεία που έκανα τόσο διάσημο το mod, αλλά φτιαγμένο από την αρχή για καλύτερη ποιότητα, το The Forgotten City αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Star Control: Origins

Ένα ιδιαίτερο space-themed ARPG game. Είχε ανακοινωθεί πριν αρκετά χρόνια, αλλά τώρα είδαμε το πρώτο trailer. Αρκετά story-driven σε ένα ελεύθερο διαστημικό κόσμο, αυτό το game φαίνεται άξιο δοκιμής. Το Star Control: Origins θα κυκλοφορήσει 20 Σεπτεμβρίου του 2018 για PC.

Man-Eater

Ένα αρκετά fun game. Οι developers σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο αντί να τρέχεις από κάτι ή να φοβάσαι κάτι, να γίνεις εσύ ο κίνδυνος. Έτσι σε αυτό το game, είσαι ένα καρχαρίας που απλά κατασπαράζεις ότι βγει μπροστά σου.

The Walking Dead: The Final Season

Τέλος, είχαμε την ανακοίνωση της τελευταίας season του The Walking Dead από την Telltale Games. Ενθουσιασμένος προσωπικά, περιμένω για να δω το τέλος της ιστορίας. Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας season θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

Επίλογος

Αυτά ήταν λοιπόν τα highlights του The PC Gaming Show της φετινής E3. Πρέπει να ομολογήσω, ότι είχε αρκετό ενδιαφέρον η παρουσίαση, παρόλο που προσωπικά δεν ασχολούμαι τόσο με PC gaming. Καλό σημάδι φυσικά, σημαίνει ότι οι εταιρίες δουλεύουν σκληρά κι έχουν πολύ πράγμα για να δείξουν και πολύ πράγμα για να κυκλοφορήσουν. Με πιάνει μια μελαγχολία πάντα στο τέλος κάθε Ε3, αλλά τι να κάνουμε; Το καλό πράγμα έχει μικρή διάρκεια.

About author
Traianos Gatsos

Traianos Gatsos

Some people say games are for kids.Well i will stay a kid forever!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.