Τα δωρεάν παιχνίδια των PlayStation Plus & Xbox Gold για τον Απρίλιο – Geekdom News

Τα δωρεάν παιχνίδια των PlayStation Plus & Xbox Gold για τον Απρίλιο – Geekdom News

72 views
0

Όπως κάθε μήνα, οι δύο μεγάλες εταιρείες, Microsoft και Sony, μας προσφέρουν μέσω των store τους (Playstation Plus & Xbox Gold) εντελώς δωρεάν γνωστούς τίτλους παιχνιδιών για τις αγαπημένες μας κονσόλες.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια για τον μήνα Απρίλιο.

 

PlayStation Plus

 

Mad Max (PS4)

Mad Max

Το γνωστό σε όλους action game από την ομώνυμη ταινία, που κυκλοφόρησε από την Avalanche Studios τον Σεπτέμβριο του 2015. Διαδραματίζεται σε μια μεταποκαλυπτική περιοχή, που αποτελείται από ερήμους, φαράγγια και σπηλιές. Κεντρικός ήρωας του παιχνιδιού, ο θρυλικός Max Rockatansky, που  αναζητά εκδίκηση από μια συμμορία επιδρομέων που βρίσκεται υπό την ηγεσία του Scabus Scrotus, ο οποίος λήστεψε τα υπάρχοντά του. Μαζί με τον βοηθό του, Chumbucket, επιδιώκει να κατασκευάσει το απόλυτο αυτοκίνητο, το Magnum Opus.

 

TrackMania Turbo (PS4)

TrackMania Turbo

Ένα racing game που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 από την Ubisoft. Με πάνω από 200 διαφορετικές πίστες, προσφέρει μια συναρπαστική κι ατελείωτη εμπειρία, σε έναν κόσμο όπου τα κόλπα και τα ακροβατικά είναι ο βασικός σας στόχος. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να δημιουργήσει τις δικές του πίστες και να τις μοιραστεί με άλλους. Κατά τα άλλα, είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με τα προηγούμενα της ίδιας σειράς, που κινείται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και ταχύτητα.

 

In Space We Brawl (PS3)

In Space We Brawl

Το παιχνίδι αυτό, είναι ένα κλασσικό διαγαλαξιακό shooter game για μέχρι και 4 παίκτες. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα, η διασκέδαση κι ο ανταγωνισμός. Με πάνω από 100 διαφορετικούς συνδυασμούς αεροσκαφών κι όπλων, δεν μένει τίποτα άλλο από το να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να κυριαρχήσετε σε ολόκληρο τον γαλαξία.

 

Toy Home (PS3)

Toy Home

Στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλέξετε νομίσματα, να βρείτε κρυφά μετάλλια και να περάσετε από κάθε checkpoint πριν τελειώσει ο χρόνος. Υπάρχουν 8 πίστες στο παιχνίδι και καθεμιά από αυτές διαδραματίζεται σε ένα διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού. Ωστόσο, όλες τους είναι αρκετά απαιτητικές και γεμάτες εμπόδια. Επιπλέον, υπάρχουν δύο διαφορετικά modes, το singleplayer και το multiplayer, στο οποίο μπορούν να παίξουν μέχρι 8 παίκτες ταυτόχρονα.

 

99 Vidas (PS Vita)

99 Vidas

Ένα κλασσικό beat-em-up game, εμπνευσμένο από τα παρόμοια του είδους του που κυκλοφόρησαν κατά τη δεκαετία του 80 και 90. Στο παιχνίδι υπάρχουν 6 χαρακτήρες. Καθένας από αυτούς έχει μοναδικές ιδιότητες, όπως ταχύτητα και δύναμη. Όσο πιο πολλούς κακούς εξολοθρεύετε, τόσο περισσότερους πόντους παίρνετε για να αναβαθμίσετε τον παίκτη σας.

 

Q*Bert Rebooted (PS Vita)

Q*Bert Rebooted

Το Q*Bert Rebooted είναι το 5ο παιχνίδι της σειράς. Αναπτύχθηκε από την Gonzo Games και κυκλοφόρησε στο Steam τον Ιούλιο του 2014. Στην πραγματικότητα είναι απλά μια νεότερη έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού, με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες.

 

 

Xbox Gold

 

The Witness (Xbox One)

The Witness

Ένα 3D puzzle game από την Thekla Inc. που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016.  Εμπνευσμένο από το Myst, το παιχνίδι περιλαμβάνει την εξερεύνηση ενός νησιού ανοικτού κόσμου, γεμάτο με φυσικές κι ανθρωπογενείς δομές. Ο παίκτης εξελίσσεται επιλύοντας γρίφους, οι οποίοι βασίζονται σε αλληλεπιδράσεις με πλέγματα, που εμφανίζονται σε πάνελ γύρω από το νησί ή μονοπάτια κρυμμένα στο περιβάλλον.

 

Assassin’s Creed Syndicate (Xbox One)

Assassin’s Creed Syndicate

Κλασσικό action game της πολυαγαπημένης σειράς, που κυκλοφόρησε από την Ubisoft τον Οκτώβριο του 2015. Η πλοκή διαδραματίζεται σε μια φανταστική ιστορία με γεγονότα από τον πραγματικό κόσμο κι ακολουθεί τον αιώνιο αγώνα μεταξύ των Assassins, που αγωνίζονται για την ειρήνη και την ελευθερία, και των Templars, που επιθυμούν ειρήνη μέσω της τάξης και της πειθαρχίας. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Βικτοριανή εποχή του Λονδίνου κι ακολουθεί τους δίδυμους δολοφόνους Jacob και Evie Frye, καθώς κατευθύνονται στους διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος και παίρνουν πίσω την πόλη από τους Templars. Ο ανοιχτός σχεδιασμός στον κόσμο επιτρέπει στους παίκτες να περιπλανηθούν ελεύθερα στο Λονδίνο.

 

Cars 2: The Video Game (Xbox 360)

Cars 2: The Video Game

Το βασισμένο στην ταινία racing game, αναπτύχθηκε από την Avalanche Software και κυκλοφόρησε από την Disney Interactive τον Ιούνιο του 2011. Ζήστε μια όμορφη εμπειρία αγώνων με τους ήρωες της ταινίας και πολύ ακόμα πρόσθετο περιεχόμενο.

 

Dead Space 2 (Xnox 360)

Dead Space 2

To Dead Space 2 είναι ένα science fiction game που κυκλοφόρησε από την Electronic Arts τον Ιανουάριο του 2011. Εξελίσσεται τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου Dead Space και ακολουθεί τον αγώνα του πρωταγωνιστή, Isaac Clarke, εναντίον μιας νέας έκρηξης Necromorph στο Sprawl. Έναν διαστημικό σταθμό που περιβάλλει ένα θραύσμα του μεγαλύτερου φεγγαριού του Κρόνου, το Titan.

 

Καλή διασκέδαση σε όλους!

About author
Xenophon Papadopoulos

Xenophon Papadopoulos

Φοιτητής στο Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ. Gamer από μικρό παιδί με διάφορα είδη παιχνιδιών όπως racing, indie κ.α. Ασχολούμαι γενικότερα με τον χώρο της τεχνολογίας, τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη φωτογραφία. Επίσης, μου αρέσει πολύ η μουσική, η παραγωγή και η μίξη κομματιών.