Πιθανή εμφάνιση του Geralt of Rivia σε άλλον τίτλο – Geekdom News

Πιθανή εμφάνιση του Geralt of Rivia σε άλλον τίτλο – Geekdom News

114 views
0

Πώς θα σας φαινόταν, εάν ο αγαπημένος Geralt of Rivia, του The Witcher, εμφανιζόταν σε κάποιον άλλο τίτλο; Τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει και σε τι είδους παιχνίδι;

Geralt

Geralt of Rivia

Στις 6 Μαρτίου, ο Marcin Momot, Community Manager της CD Project Red, έκανε ένα post στον λογαριασμό του στο Twitter. Εκεί αναφέρει πως θα ήταν, αν ο Geralt εμφανιζόταν σε έναν από τους ανερχόμενους τίτλους για το 2018. Ποιος θα ήταν ένας κατάλληλος κόσμος για τον γνωστό monster slayer όμως; Πάμε να δούμε μερικούς πιθανούς τίτλους/προτάσεις παρακάτω.

Soulcalibur VI

Πρόκειται για τον τίτλο της Bandai Namco. Οι πιθανότητες φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλες και το Soulcalibur είναι ένας τίτλος που φημίζεται για την προσθήκη guest χαρακτήρων (Ezio-Soulcalibur 5, Yoda-Soulcalibur 4 κτλ). Επίσης, οι δύο εταιρίες έχουν ήδη μια καλή σχέση μεταξύ τους, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες.

Geralt

 

Monster Hunter: World

Ακόμα ένα παιχνίδι που αγαπάει τις guest εμφανίσεις χαρακτήρων. Θα ταίριαζε λέτε ο Geralt στον τίτλο της Capcom;

Geralt

Injustice 2

Αν και είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς προτάσεις, κατά την άποψη μου ο Geralt δεν θα ταίριαζε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι σαν Superman vs Geralt of Rivia. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως και να είναι μια ευχάριστη έκπληξη και προσθήκη.

Geralt

Final Fantasy XV (PC)

Ανήκει επίσης στις δημοφιλείς προτάσεις. Δεν είμαι σίγουρη για το Final Fantasy, για να πω την αλήθεια. Είναι πάντως μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Προσωπικά δεν είμαι φαν της σειράς, αλλά αν υπήρχε guest εμφάνιση του Geralt, σίγουρα θα ήθελα να το δω.

Geralt

Μια ακόμη, όχι και τόσο δημοφιλής πρόταση, είναι το Floor Kids του Nintendo Switch, που έχει να κάνει με breakdance battles. ‘Άλλωστε ο Geralt μας έχει δείξει πως διαθέτει και χορευτικές ικανότητες.

Geralt

 

 

Προσωπικά πιστεύω πως αν εμφανιζόταν ο Geralt ως guest σε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, αυτό θα ήταν μάλλον το Soulcalibur VI, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, τι ιδέα μπορεί να είχαν στην CD Project Red. Αφού πλέον, όπως φαίνεται, έχει τελειώσει η ιστορία του αγαπημένου Witcher, ίσως αυτή να είναι η τελευταία εμφάνιση του. Το στούντιο είναι πλέον επικεντρωμένο στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077.  Θέλω να πιστεύω σε μια καλή ιδέα από πλευράς της εταιρίας. Το The Witcher 3 ήταν μια μεγάλη επιτυχία κι ο Geralt of Rivia αγαπήθηκε από πολύ κόσμο. Θεωρώ πως η ιστορία του όντως έχει τελειώσει και μάλιστα έκλεισε όπως έπρεπε, χωρίς να το τραβήξουν πολύ και να κουράσει. Όντας μεγάλη φαν λοιπόν, ελπίζω να μην απογοητεύσουν με αυτή την κίνηση.

About author
MeLeena

MeLeena

Όλα ξεκίνησαν από ένα Atari 7800, το οποίο έχω ακόμα. Αγαπώ τα games με καλό story και με επηρεάζει αρκετά και η μουσική επένδυση. Ιδιαίτερη αδυναμία στα action RPGs & stealth games.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.