Παρουσίαση Ubisoft – E3 2018 – Geekdom News

Παρουσίαση Ubisoft – E3 2018 – Geekdom News

32 views
0

Ύστερα από την “επιτυχία” της EA και την την παρουσίαση της Microsoft στην Ε3, ήρθε κι η σειρά της Ubisoft να ανέβει στην σκηνή… Για να πω την αλήθεια, ήθελα να πιστέψω πως η Ubisoft θα βγει δυναμικά, με πολλές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών κι επαναφορά παλαιότερων σειρών (Splinter Cell εσένα κοιτάμε) ,αλλά τα πράγματα δεν βγήκαν έτσι τελικά. Είδαμε μια μέτρια παρουσίαση παιχνιδιών, από μια Ubisoft που αυτή τη φορά δεν πήρε ρίσκα και προτεραιότητες.

Ας δούμε παρακάτω τις ανακοινώσεις:

Ξεκίνησαν με μια χιουμοριστική παρουσίαση του Just Dance 2019

Η παρουσίαση είχε τα πάντα! Κυριολεκτικά είχε ένα πάντα να χορεύει με τους χορευτές της σκηνής. Ήταν μια καλή αρχή κι ανακοίνωσαν ότι το Just Dance 2019, θα βγει τον Οκτώβριο για όλες τις πλατφόρμες και το Wii από την παλιότερη γενιά.

Ubisoft

Πάντα για χορευτή, είχαμε καιρό να δούμε πάντως..

Στη συνέχεια…

Μάθαμε περισσότερα για το Beyond Good and Evil 2

“Κατευθείαν στο ψητό” λέω εγώ μέσα μου. Πρόκειται για να έναν τίτλο που πολύς κόσμος αναμένει να παίξει και το ζητούσε εδώ και καιρό. Επιτέλους θα το δούμε εν δράση! Αλλά η Ubisoft αποφάσισε απλά να μας μιλήσει για αυτό… Ναι, είδαμε μόνο 2 σκηνές gameplay στο παρασκήνιο. Όχι κι η καλύτερη παρουσίαση μπορώ να πω, ίσως μια που με αποθάρρυνε ναι. Παρόλα αυτά, έδειξαν ένα cinematic trailer που επιβεβαίωσε την επιστροφή της Jade. Κάτι ήταν κι αυτό..

Το Trials επιστρέφει!

Το Trials Rising ανακοινώθηκε με τον ,ίσως, πιο cringy τρόπο που υπήρχε. Τυπάς με “καθαρό” να κάνει κόλπα. Το παιχνίδι φαίνεται να παραμένει το ίδιο τρελό και διασκεδαστικό όπως το γνωρίζουμε και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο για PS4, Xbox One,PC και Switch.

The Division 2 Gameplay

Έπειτα, είδαμε gameplay απ’το “The Division 2” και μας έγινε γνωστή η ιστορία του παιχνιδιού. Διαδραματίζεται 9 μήνες αργότερα απ την εμφάνιση του ιού, η Αμερική βρίσκεται σε καταστροφή ενώ επικρατεί εμφύλιος κι εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την σώσουμε. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι θα έχει 3 DLC επεισόδια που θα είναι δωρεάν και θα περιέχουν extra ιστορία, αλλά και επέκταση του χάρτη. Τέλος ανακοίνωσαν ότι θα έχει και Raids.

Rabbids+Mario DLC

Ανακοινώθηκε το Donkey Kong DLC για το Rabbids+ Mario. Αυτό.

Το Skull and Bones έχει τρομερούς πειρατές

Και εκεί που λέω ότι η Ubisoft πρέπει να κάνει παρέα στην EA, έρχεται το gameplay trailer του Skull and Bones. Μας έδωσε μια ωραία αίσθηση ενός “φρέσκου” παιχνιδιού, το οποίο απόλαυσα να βλέπω σε δράση. Το gameplay είναι εντυπωσιακό και το γεγονός ότι μπορούμε να συνεργαστούμε ή να εξολοθρέυσουμε άλλους πειρατές για loot, το κάνει ακόμα καλύτερο.

Είδαμε λίγο ακόμα από το VR παιχνίδι Transference

Στη σκηνή για του παρουσίαση του παιχνιδιού ανέβηκε ο Elijah Wood, o οποίος συνεργάζεται με την Ubisoft για την πραγματοποίηση του τρομακτικού VR τίτλου που μας έδωσε ανατριχίλες.

Το Star Fox έρχεται στο Starlink

Άλλη μια συνεργασία μεταξύ Nintendo και Ubisoft. Στην σκηνή ανέβηκε ο Miyamoto, για να δεχτεί μια φιγούρα Star Fox. Είναι μια ωραία προσθήκη στο Starlink, αλλά ακόμη δεν θα με κάνει να αγοράσω φιγούρες για να παίζω παιχνίδια.

Το For Honor αποκτά νέο mode και DLC

Το νέο mode λέγεται Breach και θα βάλει αντιμέτωπες ομάδες των τεσσάρων. Το DLC θα περιέχει ένα καινούριο Faction, τέσσερις νέους μαχητές και single-player υλικό. Χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο DLC ως τώρα για το For Honor.

Τέλος κλείσανε με το Assassin’s Creed: Odyssey

Ήταν μακράν ο πιο δυνατός τίτλος της παρουσίασης. Διαδραματίζεται αρκετά εκατοντάδες χρόνια πριν το Origins, με το οποίο φαίνεται να έχει αρκετά κοινά εκ πρώτης όψεως. Φαίνεται να κρατά το RPG στοιχείο, το οποίο εμβαθύνει, μας δίνει την ικανότητα επιλογής χαρακτήρα, αλλά και διαλόγου που θα επηρεάσει την ιστορία. Οι μάχες φαίνεται να είναι πολύ πιο μεγάλες και βίαιες, ενώ ο κόσμος φαίνεται πανέμορφος. Φανταστείτε πόσο ωραία θα ήταν αν δεν ξέραμε όλες αυτές τις πληροφορίες για το παιχνίδι πριν μας το δείξουν.

Εσάς πώς σας φάνηκε η παρουσίαση της Ubisoft;

Γράψτε μας στα σχόλια!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.