Οι 5 μεγαλύτερες φήμες για το Red Dead Redemption 2! – Geekdom News

Οι 5 μεγαλύτερες φήμες για το Red Dead Redemption 2! – Geekdom News

73 views
0

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά, τις 5 μεγαλύτερες φήμες που κυκλοφορούν στο internet, για το Red Dead Redemption 2.

1. Battle Royale

Red Dead Redemption 2 φήμες

Red Dead Redemption 2Μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε το multiplayer του Grand Theft Auto V και τα τεράστια ποσά που έφερε στη εταιρεία, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το επόμενο παιχνίδι της Rockstar θα έχει multiplayer mode.

Οι τελευταίες φήμες, θέλουν το Red Dead Redemption 2 να έχει και Battle Royale. Δεν ξέρουμε πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, να τοποθετηθούν 100 άτομα στο χάρτη του Red Dead δηλαδή, αλλά ξέρουμε πως η Rockstar σπρώχνει τα όρια του gaming παραπέρα Και σίγουρα έχει παρατηρήσει την επιτυχία των παιχνιδιών αυτού του είδους (PUBG, Fortnite).

 

2. Περισσότερα μέσα μεταφοράς

Red Dead Redemption 2 φήμες

Red Dead Redemption 2

Αυτή την φορά λέγεται ότι θα μπορούμε να καβαλάμε άλογα, να οδηγούμε άμαξες αλλά και καρότσια ορυχείου. Επίσης, εφόσον θα μπορούμε να κολυμπάμε, ίσως να έχουμε και βάρκες στην διάθεσή μας. Άλλη μια φήμη, υποδηλώνει πως το τρένο θα είναι πιο “διαδραστικό” και πως καθώς θα μεταφερόμαστε με αυτό, θα υπάρχουν διάλογοι και τυχαία γεγονότα, πράγμα που θα έδινε περισσότερο πειστικότητα στον κόσμο του παιχνιδιού.

3. Ελευθερία επιλογών

Red Dead Redemption 2 φήμες

Red Dead Redemption 2Ίσως αυτή την φορά, η Rockstar να μας αφήσει να “πλάσουμε” την ιστορία όπως εμείς θέλουμε, δίνοντας μας την ελευθερία να κάνουμε επιλογές που θα έχουν επιπτώσεις στην ροή των πραγμάτων. Ίσως να μην είναι στο επίπεδο του Witcher ή του Mass Effect, αλλά σίγουρα θα δώσει παραπάνω βάθος στην ιστορία του παιχνιδιού καθώς και replayability.

 

4. First person mode

Red Dead Redemption 2 φήμες

Red Dead Redemption 2Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε το Grand Theft Auto V στην νέα γενιά κονσολών, είναι η first person camera. Βέβαια δεν ήταν κάτι που άλλαξε ριζικά το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μας έδωσε μια νέα όψη για τον κόσμο του παιχνιδιού. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν, να μας δοθεί η επιλογή ανάμεσα στην first person ή την third person camera.

5. Τυχαία γεγονότα

Red Dead Redemption 2 φήμες

Red Dead Redemption 2Τα τυχαία γεγονότα, καθώς και τα “strangers and freaks” του Grand Theft Auto V, έδωσαν ένα πιο χιουμοριστικό ύφος, ενώ ταυτόχρονα το έκανε πιο ρεαλιστικό κι έδωσε βάθος στο single player του παιχνιδιού. Σίγουρα θέλουμε να δούμε το ίδιο και στο Red Dead Redemption 2 και από ότι το φαίνεται θα το έχουμε.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.