Εσύ θα λείπεις από το GameAthlon, την μεγαλύτερη gaming εκδήλωση της χρονιάς;

Εσύ θα λείπεις από το GameAthlon, την μεγαλύτερη gaming εκδήλωση της χρονιάς;

316 views
0

Το Gameathlon είναι κοντά και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε κι εμείς από εκεί. Το Geekdom λοιπόν, θα βρίσκεται εκεί, σαν χορηγός επικοινωνίας. Εσύ θα λείπεις;

Το φετινό Gameathlon

Το μεγάλο αυτό event, θα πραγματοποιηθεί στο Tae Kwon Do του Φαλήρου, το σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου 2018. Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο event. Θα διαθέτει 100 XBOX & PS4 και πάνω από 120 PC.

Τουρνουά

Φυσικά, θα υπάρχουν μεγάλα τουρνουά, με μεγάλα χρηματικά έπαθλα! Θα υπάρχουν περισσότερες από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες. Σκοπός είναι επίσης, να σπάσει το περσινό ρεκόρ, των 1.468 παικτών.

Gameathlon

Έπαθλα Τουρνουά

Έκθεση

Μην χάσεις την μεγάλη έκθεση του Gameathlon, η οποία θα περιλαμβάνει την πληρέστερη έκθεση gaming & τεχνολογίας, που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής σε ελληνική διοργάνωση. Θα συμμετάσχουν πολλά αγαπημένα brands, με το δικό τους booth. Τι σημαίνει αυτό; Δωράκια, gaming προϊόντα και πολλά άλλα.

Σάββατο 2 Ιουνίου

Το Σάββατο, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις και να δεις από κοντά, πολλούς YouTubers, Influencers αλλά και Pro Gamers. Όλα αυτά σε ένα 360 stage, στο οποίο μάλιστα θα γίνουν τα πρώτα βραβεία gaming και θα έχεις την δυνατότητα να ψηφίσεις.

GameathlonGameathlonGameathlon

Και το καλύτερο;

Εννοείται πως θα υπάρχει χώρος για τους λάτρεις της pop & cult κουλτούρας. Cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια, καλλιτέχνες και πολλά πολλά ακόμη. Επίσης, θα υπάρχει και ο χώρος Hellenic Gaming, που στηρίζει από το 2013 κιόλας, τα ελληνικά studios. Μέσα στον χώρο, θα στεγάζεται η Grow Games Expo και άλλοι οργανισμοί, προκειμένου να προωθηθούν και να αναδειχθούν τα ελληνικά studios.

Εισιτήρια και ώρες λειτουργίας

Μέσω του VIVA

  • Ημερήσιο
  • Weekend Pass 7.5E

Ταμείο

  • , το ένα εκ των οποίων, θα διατίθεται στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου 10:00-22:00 

Εμείς θα είμαστε εκεί! Μην το χάσετε!

 

About author
MeLeena

MeLeena

Όλα ξεκίνησαν από ένα Atari 7800, το οποίο έχω ακόμα. Αγαπώ τα games με καλό story και με επηρεάζει αρκετά και η μουσική επένδυση. Ιδιαίτερη αδυναμία στα action RPGs & stealth games.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.