Δύο νέα ονόματα προστίθενται στο cast του Death Stranding – Geekdom News

Δύο νέα ονόματα προστίθενται στο cast του Death Stranding – Geekdom News

318 views
0

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστή η προσθήκη δύο επιπλέον η ηθοποιών στο cast του πολυαναμενόμενου Death Stranding. Πιο συγκεκριμένα, τα καινούρια μέλη της παραγωγής του Hideo Kojima είναι ο Troy Baker κι η Emily O’Brien. Το νέο έγινε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού της O’Brien στο Instagram. Κοινοποιώντας μια φωτογραφία μαζί με τον Norman Reedus και τον Troy Baker, δήλωσε πως είναι τιμή της κι είναι τυχερή, που δουλεύει στο πρότζεκτ του Kojima μαζί με τους προαναφερθέντες.

Ας δούμε το σχετικό post:

Cast

Cast

Οι ηθοποιοί

Εάν δεν έχετε ακουστά τα παραπάνω ονόματα, don’t worry! Πάμε να δούμε κάποια από τα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια για τα οποία έχουν εργαστεί οι Troy και O’Brien.

Troy Baker

Death Stranding

Troy Baker

The Last of Us (2018) Joel    

Bioshock Infinite (2013) Booker DeWitt   

Uncharted 4: A Thief’s End (2016) Samuel Drake    

Metal Gear Solid V (2015) Ocelot

Emily O’Brien

Death Stranding

Emily O’Brien

Days Gone (2018) Nicole

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (2017) Gamora

Middle-Earth: Shasow of Mordor (2014) Eryn

World of Final Fantasy (2016) Faris Scherwiz

*Να σημειώσω εδώ, πως οι ηθοποιοί έχουν δώσει τη φωνή τους στους παραπάνω χαρακτήρες. Οπότε μην περιμένετε να τους αναγνωρίσετε οπτικά.

Επίσης στο cast, όπως ήδη γνωρίζουμε συμμετέχουν κι ο Norman Reedus (Walking Dead), ο Mads Mikkelson (Hannibal) κι ο σκηνοθέτης Guillermo Del Toro (The Shape of Water, Pan’s Labyrinth, Pacific Rim).

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε κάποια καινούρια, σχετική με το παιχνίδι, ανακοίνωση. Με τον Hideo Kojima όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Κάθε trailer δημιουργεί ακόμα περισσότερες απορίες και ο Kojima  δίνει τόσες όσες πληροφορίες χρειάζονται για να διατηρήσει το μυστήριο γύρω από τη νέα του παραγωγή. Ας μην ξεχνάμε πως του αρέσει να εκπλήσσει το κοινό του αλλά και να διατηρεί το hype όσο πιο πολύ μπορεί. Κατά την άποψη μου, το κάνει πολύ καλά.

Δείτε εδώ το πιο πρόσφατο trailer του Death Stranding

Προσωπικά με κάθε trailer αλλά και με την προσθήκη τον δύο ηθοποιών (ειδικά του Baker), ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω. Αν και δεν τον φοβάμαι τον Kojima σε τέτοια θέματα, ελπίζω το παιχνίδι να ανταποκριθεί σε όλο αυτό που έχει “χτίσει” μέχρι στιγμής.

Πόσο hyped είστε εσείς;

Πείτε μας στα σχόλια!

 

Update: Λίγες ώρες αργότερα, η Emily O’Brien, επέλεξε να αφαιρέσει το σχετικό post από το instagram.

 

 

About author
MeLeena

MeLeena

Όλα ξεκίνησαν από ένα Atari 7800, το οποίο έχω ακόμα. Αγαπώ τα games με καλό story και με επηρεάζει αρκετά και η μουσική επένδυση. Ιδιαίτερη αδυναμία στα action RPGs & stealth games.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.