7 πράγματα για το Cyberpunk 2077 που ίσως να μην γνωρίζεις – Geekdom Lists

7 πράγματα για το Cyberpunk 2077 που ίσως να μην γνωρίζεις – Geekdom Lists

71 views
0

Το Cyberpunk 2077, είναι ο επόμενος τίτλος της CD Project Red μετά από το αγαπημένο και άκρως επιτυχημένο The Witcher 3. Πάμε να δούμε μια λίστα, με 7 πληροφορίες σχετικές με το παιχνίδι, που ίσως και να μην γνωρίζεις.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Θα είναι 4 φορές μεγαλύτερο από το The Witcher 3

Μετά την τεράστια επιτυχία του The Withcer 3, οι απαιτήσεις του κοινού όσον αφορά το Cyberpunk 2077 είναι αναμενόμενα μεγαλύτερες. Υπάρχουν λοιπόν πηγές οι οποίες αναφέρουν πως ο νέος τίτλος θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το The Witcher 3. Μάλιστα η πληροφορία δεν περιλαμβάνει μόνο το main game αλλά και τα DLCs του τίτλου. Αν κρίνω από τον χρόνο που έχουν αφιερώσει αλλά και την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει για το νέο τους παιχνίδι, τότε ναι, υπάρχουν πιθανότητες για κάτι πραγματικά μεγάλο.

Δύο νέες, διαφορετικές τάξεις

Όπως φαίνεται, θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με δύο διαφορετικούς τρόπους στο παιχνίδι. Ο Mike Pondsmith, δημιουργός του παιχνιδιού στο οποίο βασίζεται το Cyberpunk 2077, είπε πως οι journalist και executive θα παραμείνουν playable στο Cyberpunk 2077.

Η μουσική επένδυση

Ο Bryan Mantia και η Melissa Reese είναι γνωστοί για τη σχέση τους με το συγκρότημα Guns n’ Roses αλλά και για τους μεγάλους τίτλους βιντεοπαιχνιδιών, για τους οποίους συνέθεσαν τη μουσική. Όπως έγινε γνωστό και οι δύο μουσικοί, εργάζονται αυτή τη στιγμή για την μουσική επένδυση του Cyberpunk 2077. Ο Mantia έχει δουλέψει παλαιότερα για τίτλους όπως το Mortal Kombat και η Reese για το Bloodborne. Επίσης οι δυο τους, έχουν συνεργαστεί για το Infamous και το Infamous: Second Son.

Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077

Central Hub

Υπάρχει μια φήμη, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, που αναφέρει πως το social hub του παιχνιδιού θα είναι περίπου όπως στο Destiny 2. Εκεί ο παίκτης μπορεί να περιπλανηθεί, ψάχνοντας για νέες δραστηριότητες in-game. Επίσης, ίσως να υπάρχει και κάποιου είδους mini game. Σύμφωνα με την πηγή παρόλα αυτά, η CD Project Red δεν θέλει να μετατρέψει τον τίτλο σε  MMO.

Ο τρόπος λειτουργίας του online

Σύμφωνα με τον CEO της CD Project Red, Adam Kiciński κι όπως επιβεβαιώθηκε μετά από συνέντευξη που έδωσε, το Cyberpunk 2077 θα έχει κάποια online στοιχεία. Το online μέρος ενός παιχνιδιού, είναι απαραίτητο αν θέλεις να πετύχεις μια μακροπρόθεσμη επιτυχία. Μεγάλη βαρύτητα έχει φυσικά και ένα καλοφτιαγμένο multiplayer. Το να παίζει κάποιος online είναι σημαντικό, μιας και όπως φαίνεται η εταιρία θέλει  να έχει ένα εμπορικό “στήριγμα”, μέσω παιχνιδιών τύπου υπηρεσίας. Αυτά δίνουν ένα σταθερό εισόδημα. Φυσικά κάποια τέτοιου είδους παιχνίδια, παύουν να λειτουργούν μετά από λίγα χρόνια, κάποια όμως συνεχίζουν και μετά από πολλά χρόνια.  Λογικό ήταν φυσικά, μια τέτοια δήλωση να προκαλέσει ανησυχία.

Δεν θα υπάρχουν “άδικα” microtransactions

Η CD Project Red, καθησύχασε τους fans μέσω του twitter όπου έλεγε πως δεν θα υπάρχουν ανήκουστα microtransactions και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δήλωσε επίσης πως, όταν σκέφτεσαι το Cyberpunk 2077 πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου σαν μια εμπειρία με μια βάση σαν αυτή του The Witcher 3.  Το στούντιο δηλώνει πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο single-player, open-world, story driven RPG. Δεν θα υπάρχει κάποια κρυφή “παγίδα”. Επίσης υποστηρίζουν το ειλικρινές gaming και αφήνουν την απληστία για άλλους.

Σύνθετα melee όπλα & σχεδιασμός firearms

Η CD Project Red ανακοίνωσε μέσω Twitter, πως ψάχνει νέο μέλος για την ομάδα του development. Όπως φαίνεται, το στούντιο έψαχνε για σχεδιαστή όπλων. Ζητούσε ένα άτομο που θα μπορεί να δουλέψει πάνω σε πολύ σύνθετους σχεδιασμούς όπως, σύνθετα melee όπλα και σχεδιασμό firearms. Το στούντιο αναφέρει, πως ψάχνει κάποιον με πάθος για τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό όπως επίσης πολύ καλές γνώσεις μηχανολογίας και σχεδιασμού. Αυτό σίγουρα με κάνει να ανυπομονώ λίγο παραπάνω για να δω τον σχεδιασμό και τα είδη των όπλων στο παιχνίδι.

 

 

About author
MeLeena

MeLeena

Όλα ξεκίνησαν από ένα Atari 7800, το οποίο έχω ακόμα. Αγαπώ τα games με καλό story και με επηρεάζει αρκετά και η μουσική επένδυση. Ιδιαίτερη αδυναμία στα action RPGs & stealth games.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.