6 ενδιαφέροντα παιχνίδια για το 2018 – Geekdom Lists

6 ενδιαφέροντα παιχνίδια για το 2018 – Geekdom Lists

322 views
0

Το 2018 θα κυκλοφορήσουν πάρα πολλά παιχνίδια, τα περισσότερα γνωστά κι αναμενόμενα. Υπάρχουν όμως και μερικά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέρα από τα γνωστά είδη (genres) που κυκλοφορούν ευρέως.

Ας δούμε 6 από αυτά.

#1 Phantom Doctrine

Phantom Doctrine

1983. Ψυχρός πόλεμος. Έχεις τον έλεγχο μιας μυστικής ομάδας που ονομάζεται Cabal κι αγωνίζεσαι να καταρρίψεις μια παγκόσμια συνωμοσία. Φαίνεται ελκυστικό και μυστηριώδες.

#2 Frostpunk 

Νέο παιχνίδι στρατηγικής, σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει παγώσει κι εσύ ξεκινάς να χτίζεις την νέα σου πόλη, γύρω από έναν πυρηνικό αντιδραστήρα. Τα γραφικά μοιάζουν υπέροχα κι αναμένεται εντυπωσιακό.

 #3 UBOOT

Κάτι μεταξύ ναυμαχίας και Fallout Shelter, όπου χειρίζεσαι ένα υποβρύχιο τόσο εντός, όσο κι εκτός του. Ενδιαφέρουσα ιδέα, με ακόμα πιο ενδιαφέρον gameplay. Ελπίζουμε σε κάτι υπέροχο.

#4 Scorn 

Scorn

Χαρακτήρες, όπλα οργανικά (!;!;!) και τα μυαλά στο μπλέντερ! Το παιχνίδι είναι μυστηριώδες και άκρως ενδιαφέρον στην σύλληψή του. Να δούμε αν θα αξίζει τόσο όσο, το έχουμε φανταστεί. Κάτι μεταξύ Allien και Sillent Hill ίσως.

#5 Vampyr 

Τα έχουμε πει αναλυτικότερα εδώ: https://geekdom.gr/vampyr-official-human-after-all-trailer-geekdom-news/

#6 Ace Combat 7 

Αρκετό καιρό μετά από το τελευταίο Ace Combat, έρχεται το διασκεδαστικό παιχνίδι αερομαχιών που το μόνο που ζητάει από εσένα, είναι να κάτσεις άνετα και να το απολαύσεις.

 

About author
Κωνσταντινος Μαυροματης

Κωνσταντινος Μαυροματης

Τεχνικός στον ΕΣ και λάτρης των κόμικ και των pc games οπως και του pc build αλλά και του διαστήματος. Μαγειρεύω κιόλλας .... Ασχετο ....

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.