5 Τηλεοπτικές σειρές που πρέπει να γίνουν βιντεοπαιχνίδια – Geekdom Cinema/TV

5 Τηλεοπτικές σειρές που πρέπει να γίνουν βιντεοπαιχνίδια – Geekdom Cinema/TV

128 views
0

Οι τηλεοπτικές σειρές και τα βιντεοπαιχνίδια στην εποχή μας, κατέχουν περίοπτη θέση στα  σημερινά πολυμέσα. Συνήθως, οι ιστορίες μέσα στα βιντεοπαιχνίδια δεν μεταφέρονται επιτυχώς σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές.

Ας αφήσουμε όμως την φαντασία μας ελεύθερη και ας δούμε πως θα ήταν να παίξουμε κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές.

Η λίστα

Stranger Things

Τηλεοπτικές Σειρές

Stranger Things

Το κλασικό Sci-Fi θέμα της σειράς θα ταίριαζε απόλυτα με ένα παιχνίδι Action-Adventure.  Ίσως όχι όμως μια απόλυτη αναπαράσταση του σεναρίου. Απλά, χρησιμοποιώντας το σκηνικό και τους χαρακτήρες της σειράς, σίγουρα θα δημιουργούσε ένα απολαυστικό gameplay. Σκεφτείτε να πολεμάτε εκείνο το τεράστιο τέρας-σκιά. Θα μπορούσε να είναι χτισμένο σε κεφάλαια και να αλλάζει οπτική και χαρακτήρες ανάμεσα τους. Επίσης, θα μπορούσε να είναι παιχνίδι μυστηρίου όπως το L.A. Noire. Να δίνει απλά ένα ποδήλατο στον παίκτη και να τον αφήνει να εξερευνήσει το Hawkins, ψάχνοντας για στοιχεία και λύνοντας γρίφους σε ένα open world χάρτη. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες  για να βγει ένα απίστευτο παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δράση.

Supernatural

Τηλεοπτικές Σειρές

Supernatural

Η εταιρία που θα έπρεπε να επιχειρήσει να το μετατρέψει σε παιχνίδι, πιστεύω θα έπρεπε να ήταν η Naughty Dog, διότι το Supernatural γενικά μυρίζει πολύ Uncharted. Είναι ο τρόπος, με τον οποίο χειρίζεται  η Naughty Dog, την περιγραφή της ιστορίας και τους διαλόγους, που κολλάει απίστευτα με τις λίγο αστείες, λίγο τρομακτικές ιστορίες του Sam και του Dean Winchester. Άλλη οπτική για το παιχνίδι, θα ήταν ένα Survival Horror, παρόμοιο του Silent Hill ή Resident Evil. Αντί όμως να έχει μόνο σφαγή διάφορων τεράτων, το gameplay θα ήταν περισσότερο επικεντρωμένο στο λύσιμο γρίφων και στην έρευνα.

Mr. Robot

Τηλεοπτικές Σειρές

Mr. Robot

Με την σκοτεινοαστική-χακερίστικη  ατμόσφαιρα της σειράς, θα μπορούσε να γίνει ένα τέλειο open world παιχνίδι. Ο τέλειος συνδυασμός για την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, θα ήταν οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του Bioshock, μαζί με τους gameplay designers του Watch Dogs. Με το δυστοπικό και σχετικά φουτουριστικό περιεχόμενο της σειράς και το εκπληκτικό σενάριό της, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Breaking Bad

Τηλεοπτικές Σειρές

Breaking Bad

Μία από τις υψηλότερα βαθμολογημένες σειρές στο Imdb, η οποία είχε τεράστια επιτυχία. Το όνομα του είναι τόσο ισχυρό όπου αν έβγαινε παιχνίδι, θα πουλούσε άνετα μερικά εκατομμύρια αντίτυπα. Μια ιδέα για παιχνίδι της σειράς, θα ήταν ένα στυλ mobile game στρατηγικής. Ένα παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο, όπου ο στόχος είναι να χτίσεις την αυτοκρατορία σου, ξεκινώντας από το κλασικό τροχόσπιτο της σειράς. Αργότερα θα ανεβαίνεις στην ιεραρχία, φτάνοντας το σημείο που ελέγχεις κάποιο καρτέλ. Επίσης, θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι επικεντρωμένο στην ιστορία, παρόμοιο με αυτά που φτιάχνει η Telltale.

Game Of Thrones

Τηλεοπτικές Σειρές

Game Of Thrones

Υπάρχει ήδη ένα παιχνίδι της Telltale. Μια πολύ καλή ιδέα όμως, θα ήταν να πάρουμε τα τεράστια πεδία μάχης του Star Wars Battlefront και να τα βάψουμε με χρώμα Game Of Thrones. Δηλαδή, να μπορεί ο παίκτης να διαλέξει οποιονδήποτε χαρακτήρα από τα 7 βασίλεια και να παλέψει σε ένα ακραίο online multiplayer παιχνίδι. Θα μπορούσε επίσης, να έχει κι ένα Battle Royale mode.

Αυτές ήταν λοιπόν οι 5 σειρές, που θα μπορούσαν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα games.

Ποια είναι η δική σας άποψη;

Γράψτε μας στα σχόλια!

About author
Traianos Gatsos

Traianos Gatsos

Some people say games are for kids.Well i will stay a kid forever!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.