Home More Manga There are no Heroes!– το LoudMouse Crew επιστρέφει με ένα νέο manga

There are no Heroes!– το LoudMouse Crew επιστρέφει με ένα νέο manga

0

Ένας πολεμιστής, μία μάγισσα και ένα παραπλανητικό πνεύμα βρίσκονται στο Nameless Isle – αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι το υλικό των ηρώων – ή και όχι! 

Είναι στο χέρι τους.

Τι σημαίνει να είσαι ήρωας;  Είναι να έχεις δύναμη, κουράγιο, σοφία ή πονηρία;  Το noHeroes, το νέο manga των Στέλιο Πλιάτσικα και Θάνος Κυρατζή είναι μια ιστορία φαντασία για το πως οι χαρακτήρες μέσα από το ταξίδι τους παίρνουν τις αποφάσεις να γίνουν “ήρωες”

Στο νέο manga του LoudMouse Crew θα συγκεντρώνει τα πρώτα 3 κεφάλαια της σειράς με περισσότερες από 100 σελίδες, μίνι κόμικς και χάρτες, όπου ο Poupan (Πούπαν), η Καρμάλα (Karmala) και ο Χαβιέρ (Xavier O’Lantern) μπλέκουν σε περιπέτειες. Το θέμα κάθε περιπέτειας;

Πως θα λύσουν τις προκλήσεις και με τι τρόπο θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους.

Ο κόσμος του noHeroes είναι το Nameless Isle, ένα μαγικό νησί με έναν μυστηριώδη πύργο στο κέντρο. Πιο πάνω από τα σύννεφα και βαθιά μέσα στις σκιές ο King κυβερνάει αυτό το μαγικό βασίλειο με διάφορα Bosses (ή Αφεντικά) σαν λοχαγούς στο στρατό του.

Στόχος του Poupan και της Karmala; Να εξερευνήσουν το νησί και να φτάσουν στην κορυφή του πύργου … σαν ήρωες ή όχι.

Κακά αστεία. Χειρότερα Τραύματα. Οι χειρότεροι των Ηρώων.

Απευθυνόμενοι στο αναγνωστικό κοινό για τη χρηματοδότηση της έκδοσης στη δημοφιλή πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter.com, οι δημιουργοί του  noHeroes, ενός τόμου με περισσότερες από εκατό σελίδες, σκοπεύουν να διηγηθούν τις ιστορίες των Poupan, Karmala και Javier. Πρόκειται για την πέμπτη απόπειρα crowdfunding των LoudMouse Crew, με τις προηγούμενες τρεις -μεταξύ των οποίων το πρώτο κεφάλαιο της σειράς και το διεθνώς βραβευμένο “BORDERS”- να έχουν στεφθεί με επιτυχία.  

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version