Home Games Game Spotlight The Last Of Us

The Last Of Us

0

Το The last of us κυκλοφόρησε 14 Ιουνίου 2013. Είναι ένα λογοτεχνικό αριστούργημα.

Παρουσιάζει μια μεταπολεμική περίοδο μέσα από τα μάτια δύο χαρακτήρων ο ένας εκ των οποίων είναι παιδί, καθώς η απόγνωση τους κυριεύει.

Έχει μονίμως μια επικίνδυνη και απρόβλεπτη νότα. Κάτι που είμαι σίγουρη ότι το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως διαδραστικό.

Το Development ξεκίνησε το 2009 από τη Naughty Dog, αμέσως μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου παιχνιδιού της εταιρείας, Uncharted 2. Το The last of us έγινε bestseller κάνοντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια πωλήσεις στην πρώτη εβδομάδα. Κέρδισε πολλές διακρίσεις όπως πολλαπλά Game of the Year awards, από ποικίλα μέσα δημοσιογραφίας βιντεοπαιχνιδιών (περιοδικών, ιστοσελίδων, ιστολογίων), κάνοντάς το ένα από τα πιο πολυβραβευμένα παιχνίδια στην ιστορία.

Λίγο καιρό πριν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία μιας τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στην ιστορία του παιχνιδιού. Λένε πως είναι από της μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχει γυριστεί ποτέ στην ιστορία του Καναδά. Η πρώτη σεζόν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2023.

The Last of Us

Storyline

Διαδραματίζεται στις μετα-αποκαλυπτικές Ηνωμένες Πολιτείες, το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία των επιζώντων Joel και Ellie καθώς εργάζονται μαζί για να επιβιώσουν από το ταξίδι τους προς τα δυτικά σε ό,τι απομένει από τη χώρα για να βρουν μια πιθανή θεραπεία για τη σύγχρονη μυκητιακή πανώλη που έχει σχεδόν αποδεκατίσει ολόκληρη. ανθρώπινη φυλή.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version