Home Movies Below her mouth: Μια ιστορία πάθους.

Below her mouth: Μια ιστορία πάθους.

0

Το Below her mouth, μια ρομαντική & δραματική ταινία. Αμφιλεγόμενη θα έλεγε κανείς. Σύμφωνα με κριτικές 27 άρθρων, η μέση βαθμολογία της είναι 4.5/10. Προσωπικά είναι από της αγαπημένες μου. Κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2016 στον Καναδά, σε σκηνοθεσία της April Mullen.

Διάρκεια 92 λεπτά. Πρωταγωνίστριες οι Erika Linder & Natalie Krill.

Story

Η ταινία διαδραματίζεται σε τρεις ημέρες. Δύο πολύ διαφορετικές γυναίκες, που ερωτεύονται η μία την άλλη. Η Jasmine μια επιτυχημένη συντάκτρια μόδας, που ζει με τον αρραβωνιαστικό της στο Τορόντο.

Σε μια βραδιά Παρασκευής, στην πόλη με την καλύτερή της φίλη Κλερ, η Τζάσμιν συναντά την Ντάλας, μια γυναίκα που εργάζεται ως στεγαστής δίπλα από το σπίτι της Jasmine’s.

Έκπληκτη από την αυτοπεποίθηση με την οποία την προσεγγίζει η Ντάλας, η Τζάσμιν την ερωτεύεται . Η τυχαία συνάντηση, σύντομα μετατρέπεται σε επιθυμία που φουντώνει.

Οι δύο γυναίκες σύντομα, θα γεμίσουν της νύχτες τους με παθιασμένο σεξ.

Η Jasmine παλεύει με τα συναισθήματά της. Φοβάται ότι η προσπάθειά με την Dallas, μπορεί να χαλάσει τον αρραβώνα με τον αρραβωνιαστικό της, αν γίνει ποτέ γνωστό.

Trailer

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version