Home Games Καταιγίδα παιχνιδιών στο πρώτο Nintendo Direct για το 2022

Καταιγίδα παιχνιδιών στο πρώτο Nintendo Direct για το 2022

Πολλά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις μας περίμεναν εχθές ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο πρώτο Nintendo Direct της χρονιάς.

Εχθές, ακριβώς τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η σαραντάλεπτη παρουσίαση του πρώτου Nintendo Direct για το 2022. Με την μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς να αποτελεί η απουσία της ανακοίνωσης που όλοι περίμεναν. Παρά τις προσδοκίες, καμία αναφορά δεν έγινε στο Zelda: Breath of the Wild 2.

Mario Strikers: Battle League

H Nintendo μας παρουσίασε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Παιχνίδια όπως το Mario Strikers: Battle League, ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός τίτλος 5 επί 5 στο στυλ του Mario Kart. Με bufs και nerf αντικείμενα. Ένας τίτλος που το τελευταίο του κεφάλαιο,το είδαμε 15 χρόνια πριν.

Mario Kart

Μιλώντας για το Mario Kart, ούτε σε αυτό το IP θα δούμε ένα καινούριο κεφάλαιο, όχι μόνο για φέτος αλλά και για το 2023. Η ανακοίνωση μας φέρνει DLC με νέο περιεχόμενο επί πληρωμή, με νέες πίστες, αλλά και είσοδος των παλαιών, από τις προηγούμενες κονσόλες της εταιρείας.

Νέα παιχνίδια στο Switch

Παράλληλα θα δούμε νέους τίτλους να εισέρχονται στο οικοσύστημα της Nintendo, ανακοινώθηκε η είσοδος των Portal, Portal 2, AC: The Ezio Collection, Chrono Cross και του ιδιαίτερου No Man’s Sky της Hello Games.

Nintendo Switch Sports

Τέλος το νέο της βραδιάς ήταν, η μεταφορά των γνωστών και πολύ αγαπητών Wii Sports στη κονσόλα. Mε παιχνίδια όπως bowling, tennis, soccer, badminton, και volley που παρουσίασαν οι Takashi και Koizumi με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

τέσσερα άβαταρ παίζουν βόλει διαδικτυακά δύο εναντίον δύο

Ο τίτλος θα μετονομαστεί σε Nintendo Switch Sports και θα κάνει χρήση των δυνατοτήτων, των Joy-Cons στο έπακρο, καθώς και άλλων αξεσουάρ που θα επιτρέπει την χρήση όλου του σώματος. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου και θα υποστηρίζει multiplayer σε όλα τα αθλήματα.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του Switch, stay active και ενημερωθείτε από το Geekdom.gr τον προορισμό για κάθε Geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version