Home Games Gaming News Έρχεται το νέο ‘Haunted Chocolatier’ από τον δημιουργό του ‘Stardew Valley’

Έρχεται το νέο ‘Haunted Chocolatier’ από τον δημιουργό του ‘Stardew Valley’

0

Ο Eric Barone, δημιουργός του όμορφου Stardew Valley, ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι, το Haunted Chocolatier. Οι λάτρεις του Stardew Valley (και είναι ΠΟΛΛΟΙ) έμαθαν τα νέα από το προσωπικό Twitter του δημιουργού όταν χθες ανέβασε ένα πρώτο μικρό gameplay του παιχνιδιού.

Screenshot από τo Haunted Chocolatier
Screenshot από το Haunted Chocolatier

Το Haunted Chocolatier βρίσκει τους παίκτες να διοικούν ένα στοιχειωμένο μαγαζί σοκολάτας.

Ο Barone έκανε μία δήλωση στο επίσημο site του Haunted Chocolatier δίνοντας λεπτομέρειες, την εξέλιξη της φάσης του development καθώς και την αντίθεση του με το Stardew Valley:

Στο Stardew Valley, ο στόχος είναι ταπεινός: ζεις από τη γη, καλλιεργείς το δικό σου φαγητό και επικοινωνείς με τη φύση και τους ανθρώπους γύρω σου. Ωστόσο, με το νέο μου παιχνίδι, θέλω να εξερευνήσω περισσότερο τις πιο φανταστικές πιθανότητες…εμπειρίες που σε οδηγούν πέρα από το συνηθισμένο. Εκεί λοιπόν έρχεται η μαγική στοιχειωμένη σοκολάτα.

Η σοκολάτα αντιπροσωπεύει υπέροχα την ιδέα αυτή. Το στοιχειωμένο κάστρο αντιπροσωπεύει το άγνωστο. Τα φαντάσματα αντιπροσωπεύουν το αποτύπωμα του παρελθόντος. Όλα αυτά είναι σημαντικά. Ωστόσο, μη σκεφτείτε ούτε για μία στιγμή, πως επειδή αυτό το παιχνίδι έχει φαντάσματα σε στοιχειωμένο κάστρο θα είναι και κακό παιχνίδι. Αντιθέτως, θέλω αυτό το παιχνίδι να είναι θετικό, εμψυχωτικό και αναζωογονητικό. Βέβαια, το Stardew Valley έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του από τον ήλιο, ενώ το Haunted Chocolatier θα παίρνει την ενέργεια του από το φεγγάρι. Και τα δύο είναι ζωτικής σημασίας.

Τώρα βέβαια θα αναρωτιέστε τι είδους παιχνίδι θα είναι ακριβώς αυτό. Δεν είμαι σίγουρος πως να το περιγράψω. Εξελίσσεται οργανικά όσο το χτίζω, οπότε δεν είμαι σίγουρος που θα καταλήξει. Αλλά στον πυρήνα του, το gameplay βασίζεται στη συγκομιδή υλικών, τη δημιουργία σοκολάτας και τη διοίκηση ενός μαγαζιού σοκολάτας. Φυσικά και θα υπάρχουν περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι πέρα από αυτό, αλλά δε θέλω να εμβαθύνω πολύ όσο ακόμα βρίσκεται σε τόσο πρώιμο στάδιο, κυρίως γιατί δε θέλω να περιοριστώ και να δεσμευτώ σε συγκεκριμένη ιδέα και περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Screenshot από το Haunted Chocolatier

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version