Home Games Free Games Europa Universalis IV – Δωρεάν στο Epic Games Store

Europa Universalis IV – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Ένα υπέροχο παιχνίδι προσωμοίωσης και στρατηγικής δίνει αυτή τη βδομάδα η Epic. Πρόκειται για το Europa Universalis IV, που κανονικά κοστίζει 31.99€.

Είναι το τέταρτο μέρος της σειράς Europa Universalis από το Paradox Development Studio. Το παιχνίδι σου δίνει τον έλεγχο ενός έθνους με σκοπό να το καθοδηγήσεις μέσα στα χρόνια και να δημιουργήσεις μία παγκόσμια κυρίαρχη αυτοκρατορία. Όλα όσα θα μπορούσες να φανταστείς για ένα παιχνίδι στρατηγικής, από εξερεύνηση και εμπόριο μέχρι πολέμους, διπλωματία και ίντριγκες, βρίσκονται εδώ.

Υπάρχει λειτουργία single player καθώς και multiplayer. Μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με τους φίλους σου ή να δοκιμάσεις την co-op λειτουργία όπου μπορείς να συμμαχήσεις με πολλούς άλλους παίκτες (έως 32 παίκτες) προκειμένου να οργανώσετε και να ελέγξετε ένα ολόκληρο έθνος.

Το παιχνίδι θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη και θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη σας αν το αποκτήσετε.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version