Home Games Gaming News Παρουσίαση του Farming Simulator 22 στη FarmCon

Παρουσίαση του Farming Simulator 22 στη FarmCon

0

Τα Simulation παιχνίδια για διάφορα επαγγέλματα έχουν τα τελευταία χρόνια αρκετά μεγάλη έξαρση. Οι παίκτες θέλουν από το σπίτι τους να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, όπως το να γίνουν οδηγοί νταλίκας, πιλότοι αεροπλάνων, ακόμα και γεωργοί. Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές σε αυτό το είδος είναι και το Farming Simulator.

Η ομάδα ανάπτυξης του Farming Simulator, διοργανώνει τη FarmCon, το επίσημο event για όλους τους παίκτες, modders, developers κλπ. Το event θα μεταδωθεί από το κανάλι της Giants Software στο Twitch, από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου.

Cinematic Trailer από τη νέα έκδοση του παιχνιδιού

Σε αυτό το event θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και gameplay video από το Farming Simulator 22, τη νέα έκδοση του παιχνιδιού δηλαδή.

Στην Ελλάδα θα μπορούμε να παρακολουθούμε το stream από τις 9 το βράδυ, για λίγες ώρες. Όσοι παρακολουθήσουν θα δουν αρκετά insights σχετικά με τη νέα κυκλοφορία και πολλές νέες λειτουργίες.

Farming Simulator 22

Το Πρόγραμμα

  • Την Τετάρτη, 21 Ιουλίου, θα παρουσιαστούν οι αλλαγές στις εποχές, ο νέος Αμερικανικός χάρτης «Elmcreek», καθώς και τα παρασκήνια του Cinematic Trailer.
  • Την Πέμπτη, 22 Ιουλίου, το stream θα εστιάσει στην πρεμιέρα του gameplay, της Giants Engine 9 και των βελτιώσεων και των νέων λειτουργιών.
  • Την Παρασκευή, 23 Ιουλίου, θα παρουσιαστούν τρία νέα σπαρτά, με τις διαφορετικές επιλογές παραμετροποίησης και τις βελτιώσεις στον ήχο. Επίσης θα δούμε τη Bale Stacking Challenge με αληθινά τρακτέρ.
  • Το Σάββατο και την Κυριακή, 24 και 25 Ιουλίου, θα αφοσιωθούν στη Farming Simulator League και θα δουν το ανταγωνιστικό esports πρωτάθλημα να περνά στη Season 3 του. Το φινάλε του τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά στις 25 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί, στο Twitch και στο YouTube.

Όλες τις μέρες θα υπάρχουν πολλαπλά Q&As, κληρώσεις και Discord chats με τους developers, όπου θα συζητιούνται τα καθημερινά νέα της FarmCon.

«Καθώς πλησιάζουμε τη FarmCon, το παιχνίδι μεγαλώνει μέρα με την ημέρα σε ότι αφορά στις λειτουργίες και στον καλλωπισμό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το Farming Simulator 22 από όλες τις πλευρές του με μια πλειάδα νέων στοιχείων. Οι λάτρεις του σε όλο τον κόσμο ας σημειώσουν την ημέρα στο ημερολόγιο τους κι ας έρθουν να συνομιλήσουν μαζί μας – όπως θέλει η παράδοση της FarmCon», υπενθυμίζει ο CEO της Giants Software, Christian Ammann, γεμάτος ενθουσιασμό για το επερχόμενο online event.

Κυκλοφορία

Το Farming Simulator 22 θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου. Θα υποστηρίζει PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Stadia.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version