10 πράγματα που μισούν οι παίκτες στο Monster Hunter: World – Geekdom Lists

10 πράγματα που μισούν οι παίκτες στο Monster Hunter: World – Geekdom Lists

53 views
0

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο Monster Hunter: World υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι μισητά από τους παίκτες.

Εδώ θα διαβάσετε λοιπόν, τα 10 πιο μισητά πράγματα του Monster Hunter: World.

 

10. Investigations

Monster Hunter: World

Investigations

Ο τρόπος αποθήκευσης των investigations, είναι ένα από τα πράγματα που μισούν οι παίκτες στο παιχνίδι σε σχετικά μικρό βαθμό. Οι developers έχουν αφήσει τρεις ταμπέλες (All, Registered και Not Registered). Εκτός αυτής τις διαφοράς, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με το οποίο μπορείς να βρεις ένα πλάσμα γρήγορα. Κάποια φίλτρα τα οποία μπορούν να μπουν, είναι ανά τέρας, ανά rank, ανά level του κυνηγιού, εάν το σκότωσες ή όχι. Αυτά μπορούν να βοηθήσουν αρκετά τον gamer αλλά όχι να εξαλείψουν το πρόβλημα, καθώς είναι συχνό φαινόμενο τα investigations να γίνονται πάρα πολλά.

9. “Βεντέτα” με συγκεκριμένο τέρας

Κάτι το οποίο πρέπει να προσθέσουμε στην λίστα σίγουρα είναι το μίσος που έχει κάθε κυνηγός για ένα συγκεκριμένο τέρας. Όλοι το αισθανόμαστε αυτό, είτε γιατί είναι πολύ δύσκολο να το σκοτώσεις, είτε γιατί δεν μπορείς να συγχρονίσεις το dodge με μία συγκεκριμένη κίνησή του.

8. Εκνευριστικό loot system

Έχετε βρεθεί ποτέ να θέλετε να φτιάξετε μία πανοπλία και να είστε 1 αντικείμενο μακριά; Μην ανησυχείτε, πολλοί παίκτες το έχουν πάθει δεν είστε ο μόνος. Το παιχνίδι ναι είναι για το grind στα αντικείμενα, ωστόσο πολλές είναι οι φορές οι οποίες θα σκοτώνεις το τέρας από το οποίο πρέπει να πάρεις αυτό το αντικείμενο ξανά και ξανά με το αντικείμενο που χρειάζεσαι να μην πέφτει σαν loot.

7. Αχρείαστα tutorials

Οι διάλογοι που έχει ο κάθε παίκτης με τους NPC χαρακτήρες κατά την διάρκεια κατασκευής κάποιου αντικειμένου ή όταν δέχεσαι κάποιο Quest. Ναι για έναν νέο παίκτη τα tips “πιάνουν χώρο”, ωστόσο για έναν έμπειρο παίκτη ο οποίος έχει πάνω από 100 ώρες στο παιχνίδι αυτά τα tips είναι άχρηστα. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα κουμπί έτσι ώστε εάν θέλει κανείς να τα προσπεράσει.

6. Rage quit ή αλλιώς “Σπάω το χειριστήριο από τα νεύρα μου”

Γενικά σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν άτομα τα οποία μόλις πεθάνουν μία φορά απλά “βγάζουν το καλώδιο”,  είτε είναι από κονσόλα, είτε είναι από υπολογιστή. Αυτό το φαινόμενο πρέπει αλήθεια να σταματήσει! Σε παιχνίδια σαν το Monster Hunter: World ή ακόμα και το Rainbow Six Siege, αυτό το 1 άτομο παραπάνω είναι σημαντικό. Είναι προτιμότερο να πεθάνεις και να μάθεις από το λάθος σου παρά να πεθάνεις και να σταματήσεις να παίζεις.

5. Palico

Monster Hunter: World

Palico

Το Palico, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού, τα οποία μπορούν να σε κάνουν να “σκάσεις” από τα νεύρα σου. Πολλές φορές τυχαίνει να χρειάζεσαι το Palico και να σου λέει ότι κάτι κάνει και δεν μπορεί να σε βοηθήσει αυτή τη στιγμή, ενώ απλά κάνει dodge. Πολλές φορές όταν αποφασίσει να σε βοηθήσει, για παράδειγμα σε περίπτωση που χρειάζεσαι μία Vigor Wasp, αργεί να την φέρει ή την φέρνει και την πετάει πιο μακριά από ότι πρέπει ή την πετάει σε διπλανό μέρος το οποίο τυχαίνει να είναι γεμάτο με επικίνδυνα αντικείμενα.

4. Λειτουργία των Groups

Monster Hunter: World

Group

Ένα από τα πιο μισητά πράγματα στο Monster Hunter: World, είναι ο τρόπος που λειτουργούν τα γκρουπς. Δεν είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιο, αλλά όταν το γκρουπ κάνει ένα quest πρέπει να περιμένεις τον αρχηγό του, να δει όλα τα cutscenes. Ουσιαστικά δεν υπάρχει δικαιολογία για να δουλεύει το παιχνίδι έτσι, καθώς δεν είναι τρόπος για να μειώσεις το griefing ή να κάνει κάποιον να δυσκολευτεί από το να τον “κουβαλήσει” κάποιος.

3. Ανοικτά μικρόφωνα

Κάτι το οποίο οι παίκτες το μισούν σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στο Monster Hunter: World, είναι τα μικρόφωνα των παικτών. Πολλά άτομα παίζουν κι αφήνουν τα μικρόφωνα τους ανοικτά. Με τον τρόπο αυτό, οι υπόλοιποι παίκτες του γκρουπ αναγκάζονται να ακούν οτιδήποτε background ήχο έχει εκτός από τον συμπαίχτη του. Είτε είναι μουσική που ακούει, είτε είναι κάποιος που του μιλάει ή του φωνάζει κι αναγκάζονται να τον ακούν όλοι. Ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως το Monster Hunter: World, στο οποίο η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τον συντονισμό της ομάδας.

2. Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις

Όταν κάνεις ένα Exhibition και μόλις βρίσκεις το τέρας το οποίο ψάχνεις, φεύγει την στιγμή που το βρίσκεις. Αυτό μπορεί να καταντήσει να είναι πάρα πολύ εκνευριστικό, καθώς πρέπει να ψάξεις να βρεις το τέρας ξανά, κάτι το οποίο γίνεται κουραστικό. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνεται σε ένα παιχνίδι που κυνηγάς τέρατα. Εν τω μεταξύ ,μπορεί να φταις εσύ που το έχασες, ίσως επειδή κυνήγησες και κάποιο άλλο τέρας και έχασες την έννοια του χρόνου. Γενικά είναι κάτι το οποίο πρέπει να υπάρχει στο παιχνίδι, απλά κάποιες φορές σε νευριάζει αφάνταστα.

1. Εσύ ο ίδιος (ναι εσύ)

Το πιο μισητό πράγμα στο Monster Hunter: World είναι ο ίδιος ο παίκτης. Πολλοί παίκτες μισούν τον εαυτό του όταν πεθαίνουν, αλλά μαθαίνουν από τα λάθη τους και επιστρέφουν για να τα διορθώσουν. Άλλοι πετάνε το χειριστήριο και τα παρατάνε. Ποιος από τους δύο τύπους είσαι;

Εσάς τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

Γράψτε το δικό σας στα σχόλια.

About author
MrGreekSurvivor

MrGreekSurvivor

Ξεκίνησα να παίζω games από πολύ μικρή ηλικία και απο τότε κόλησα! Ασχολούμε με games, ταινίες, σειρές, anime και πολλά άλλα που αφορούν τον geek κόσμο.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.